Bude stačit tolik alka a nealka na svatební hostinu?

Profilova fotka
Ahojky nevěsty, dělám si náčrt na pití a vůbec nevím kolik čeho koupit, na oběd bude 30 lidí a od 17h bude 55 osob + 6 dětí. Chlapy jsou pivaři a ženské vínařky ;-) Alko: Přípitek: 6 lahví 1 velkou bečku piva a 2 malé, kdyby se nevypilo tak vrátíme ;-) 200piv víno bílé: 25l víno červené: 10l Rum: 3 lahve Vodka meloun,strawbery..: 10 lahví Slivovice: vlastní Jagermaister: 1 lahev Becherovka: lahev Nealko: Kofola: 15x 2l Coca cola: 15x 2l Sprite : 15x 2l Juice jablečný: 10x 1l Tonic: 15x 2l Birell: 40 lahví Minerálka perlivá: 30x 1,5l Minerálka neperlivá: 12x 1,5l co na to říkáte není to moc či málo???
Odpovědět
Profilova fotka
@zzzu myslím že na tolik lidí je to OK, možná jen ta vodka mi příjde dost
Odpovědět
co se týká alka, tak mi přijde zvláštní 10lahví sladké vodky - přijde mi to strašně moc a naopak mi přijde málo 1x jager a 1x Becher. Asi bych koupila pouze buď jedno nebo druhé - chutná to podobně a tak 3 lahve. Ale je to těžké, záleží co se u Vás pije. Mě tam např. chybí i klasická vodka.
Odpovědět
Koukala jsem, že svatbu máte v létě. My letos taky měli svatbu v červnu a nakonec bylo dost horko. Takže bych asi přidala víc té vody a možná bych dala ještě jeden druh džusu. Nezapomeň na kávu a čaj. Co se týče alka tak pivo víno podle mě akorát. A tvrdé musíš vědět co se v rodině pije. Možná bych zvolila i točenou kofču u nás se dost osvědčila.
Odpovědět
Profilova fotka
No sladké vodky( zvlášť melounovou) s holkama milujeme, tak to jsem spíše myslela pro nás pro babinec. Jager a becher máme už doma koupený, tak ho tam chci vzít aby se to konečně vypilo, jinak všichni chlapi pijí slivovici. A obyčejnou vodku chci vzít 2 lahve, to už mám započítané v těch 10 lahví vodek. Kofolu tam mám v petce po 2l. Ještě mám v úvahu jestli by něco chybělo nebo nějak moc docházelo tak mám v plánu aby, řidič zajel do 22h do Tesca.
Odpovědět
Profilova fotka
Hostů budeme mít podobně jako Ty a termín máme také v červnu - bude to zahradní párty. Já si to teda zatím nesepisovala, i když už to mám taky v plánu, protože chci hlídat akce. Ale souhlasím s leeniik - koupila bych ještě jeden druh džusu a i obyč. vodku. Těch ochucených vodek mi přijde akorát... Já se teda ale vykašlu na kupování minerálek... ani doma to nepijeme a podle mě je lepší dát džbány s citronem a kohoutkovou vodou. A teda ani tonic...to u nás nikdo nepije :-| Ale opravdu záleží, co budete mít za hosty, říct si, co kdo pije a podle toho to nějak sesumírovat. Třeba my s holkama zas milujeme míchaný koktejly, tak hodlám vybrat 3 druhy a nakoupit na to suroviny, moje mladší ségry už se dobrovolně hlásí na barmanky :D
Odpovědět
@zzzu Hele tak u nás třeba s holkama (cca. 6 bab) pijeme jen melounovou vodku a víno, takže u nás to frčí a možná 5 flašek bude málo. :-D Jsme schopný každá stáhnout malou flašku. Jinak se u nás taky pije pivo a víno, taky někdo pije zelenou a bailyes.. Ale to bych vzala tak po jedné flašce, jinak džusy a vodku na míchání budem brát asi víc, to pije hodně lidí..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Drahé nevěsty, stále častěji se setkáváme s požadavky na zvýhodněné nápojové balíčky pro večerní svatební oslavy. Chtěly bychom se zeptat na váš názor, co se týče těchto nápojových balíčků. Co by tyto nápoje měly obsahovat a kolik byste za to byly ochotné zaplatit? Preferovaly byste tyto balíčky pro svatební hostinu s rodinou nebo pro večerní svatební oslavu. Na základě vašich názorů vytvoříme nápojové balíčky pro budoucí svatební oslavy v naší restauraci. Děkujeme za veškeré komentáře.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
ahoj, já jsem pivař a podle mě máš málo sudů piv, vzala bych tak ještě jeden velkej sud, pokud bude horko, po pivu se jen zapráší. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme alkohol jen na večer- bude Nás asi 25 bez dětí a máme- 6 l vodky, 12 l bílého a 12 l červeného, 6 l whisky, a ještě budeme dokupovat asi pushkyna a budeme mít domáci hrušku taky asi 6 l Nealko ještě nemáme ale psali jsme, že asi 2x balík kofola, 6 x balík minerálek, 1x energi drink, vodu dáme z kohoutku :D do džbánku s citronem a džusy pro děti :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?