Bramborový guláš, 100 porcí. Jak spočítám ingredience?

Profilova fotka
Ahojky, budu vařit bramborový guláš pro asi 100 osob a protože tady se vždycky všechno vyřeší :-D mohl by mi prosím někdo poradit jakým způsobem si spočítám kolik které ingredience budu potřebovat - cibule, brambor, točený salám atd. Moc děkuju.
Odpovědět
tý jo, to se zeptej ve školní jídelně, třeba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zpevanda Já bych to asi udělala tak, že když vím, že doma ho vaříme pro 4 osoby, tak bych to naše množství vynásobila 25 :-) Jinak jsem ještě našla tuhle diskusi, tak tam třeba taky najdeš užitečné informace... http://www.emimino.cz/diskuse/gulas-p...
Odpovědět
Profilova fotka
Skolni jidelna mne taky napadla :-D ale oni zase maji jidla upravena podle dlouhodobych norem, tak by to mozna bylo zkreslene.. A nebo zkus pohledat po ucastnicich z nejakeho gulasfestu a zkus je kontaktovat, co takhle jezdime na gulasfest do Mikulova (jako hoste ne jako soutezici), tak polovina tymu jsou profici a druha polovina nadseni amateri a ti by myslim ochotne poradili, jak pripravit gulas ve velkem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a co teprve v čem ho budeš vařit ;-) .každý ho vaří jinak já třeba dávám hodně cibule..si spočitej nejdřív třeba kolik spotřebuješ na 5 lidí a pak to vynásob ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mrkni se do klasických norem, učí se dle nich na učnáku kuchaři, základ je pro 10 lidí tak vše krát 10 a máš to. Já vařím jen podle norem, žádná kuchařka u mě nemá šanci. Přiznám se, jsem z hospodské rodiny ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?