Bezlepkove a vegetariany

Profilova fotka
Ahojky, potrebovala bych pomoci. Mame na svatbe nejen "masozravce" ale take bezlepkove a vegetarianske hosty. A ted babo rad. Dala jsem na menu pro vegetariany kvetakove rizecky s bramborem a pro bezlepkove tam mam bezlepkovou sekanou s bramborem. Da se to? Nebo prosim o inspiraci. Diky
Odpovědět
Ahoj, jelikož budeme mít na svatbě také pár bezlepkaru, vyřešili jsme to tak, že budeme mít všichni "bezlepkové" jídlo ;-) ono je totiž spousta jídel, které jsou bezlepkové a ani to člověka nenapadne ;-) např. Grilovaný kuřecí medový řízek s dipem a např. bramborama :-) a aspoň se vyhneme otázkám typu: "proč mají tam ti jiné jídlo než my?" :-D ale i ty máš určitě zajímavé řešení :-)
Odpovědět
Taky si myslím, že bezlepkově se dá uvařit velmi chutně pro všechny, my to tak taky měli. Bezlepkové bylo vše kromě sladkého pečiva (tam jsem pekla pro bezlepkové fazolové brownies, které mělo nakonec veliký úspěch), zhruba polovina jídla byla vegetariánská a zmizelo to jako první. Nebála bych se toho;-). Přijde mi, že sekaná s bramborem není moc reprezentativní jídlo, dovedla bych si představit i lepší, ale může to být jen můj názor. Každopádně se orzhodni podle sebe, ty znáš hosti, ty znáš zvyklosti ve svém okolí... ;-)
Odpovědět
Dost dlouho jsem jedla blp a bylo mi lip. K tomu jsem vegetarian. Da se leccos a treba smazak obaleny v kukuricne strouhance je lepsi nez obyc :) inspirovala bych se ve vege restauracich(loving hut treba), je tam velky vyber. Vyborne jsou ryzove testoviny, ryzovy kuskus(kukuricny neni dobry) a z toho se da kouzlit-zelenuna, lusteniny, různé lusteninovd pasty, olivy, houby (ty teda taky nejim). Zampiony bez nozicek plnene nivou apod.
Odpovědět
Profilova fotka
@bloesty on ti bezlepkovy jsou hlavne dve deti ... proto ta sekana
Odpovědět
Profilova fotka
@bloesty no ja ani snoubenec vcetne nasich rodin zrovna vega nebo bezlep nepreferujeme .. my jsme jak uz jsem rikala "MASOZRAVCI" jenze moje jedna blizka pribuzna si vzala Inda takze se ridi jeho jidelnickem coz ja smrdute kari zrovna nepotrebuju. takze se snazim vymyslet neco snadneho navic bezlepkovy jsou zejmena deti a ti urcite oceni neco normalniho nez nejakou sefkucharskou fantazii @zuzajulie ten smazak zni dobre
Odpovědět
My jsme třeba měli klasický oběd. Vývar a svíčkovou. Já jsem vegetariánka a měli jsme i bezlepkové hosty a měli jsme všichni téměř stejné jídlo, jen jakoby tři verze - vegetariánskou se zeleninovým vývarem, sojovými plátky atd. Vypadalo to hezky.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?