Bez oběda. jen raut - ale co tam?

Ahoj holky. Zajímá mě váš plán a uplně nejlepší vaší zkušenost. Svatba v srpnu, bez oběda, 50 dospělích 6 dětiček. Dort zákusky. Raut - klasika - řízky, sýry, zelenina, ovoce, salátky, losos, jednohubky, gulášek, polévka, bramboráčky, plněná rajčata, kuřecí špalíčky, sekaná, parmská sunka s parmezánem... Možnost objednat i venkovní rožnění a gril. Na gril možnost steaků, zeleniny atd a na rožen kýtu, selátko atd... Původně jsme chtěli kýtu - asi 12 kg. Ale není to zbytečné? Nebude mít každý už na konci srpna plné zuby grilování a rožnění? Není lepší obohatit raut a vyprdnout se na "drahou hroudu masa"? Děkuju moc za názory!
Odpovědět
@iregistana ještě jsem zapomněla na tatarák s topinkami, naše oblíbené:)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mit svatbu v kvetnu, asi 30 dospelych a 8 deti, budeme mit podobne slozeni rautu a 2 kyty. 100 lidi, 100 chuti, ja bych treba vynechala sekanou a gulas a misto toho tam dala kytu, ale je to na vas, co chutna vam a hostum, takze tezko radit. Me treba grilovane neomrzi nikdy :-D
Odpovědět
ahojky. loni na konci srpna se ženil můj brácha a měli po obřadu společný studený předkrm + raut. Raut obsahoval i maso z rožněné kýty a ta byla ihned pryč. Měla největší úspěch :) Pak tam měl i řízky, lososa, noky se špenátem a tak a všechno bylo super. My máme svatbu letos taky konec srpna a mít možnost mít něco z grilu nebo alespoň prase nebo kýtu na rožni neváhám :) Takhle budeme mít alespoň ve večerním rautu pečená žebra :)
Odpovědět
Tak kýta se nechala:) Vyhodila jsem tatarák, sekanou:D
Odpovědět
Profilova fotka
Za nás doporučuji grilování, ale žádné pokrmy, které si umí každý udělat doma :-) ale novinky, to opravdu každý rád ochutná! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem rozhodně pro grilování :-) ;-) to nikdy nikoho neomrzí
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?