Znáte cukrárnu dorty-domu, Jeremenkova Praha?

Profilova fotka
Ahoj, znáte tuhle cukrárnu? Potkali jsme je na veletrhu v Claritonu, celkem se mi líbili... Nějaký názor? Díky! Adéla http://dorty-domu.cz/
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Přijdou mi neskutečně drazí. Téměř jakákoliv cukrárna v Praze mi ten samý dort nabízela za polovinu...
Odpovědět
Ahoj, taky mi přijdou docela drahý, ale to by člověk přežil, horší pro mě bylo to, že ty jejich dorty jsou strašně sladký a těžký....měla jsem je odsud dvakrát a fakt se to nedalo sníst....objednávala jsem i odlehčenou verzi, ale stejně mi to přišlo strašně "máslový", těžký....piškot dobrý, ale ta náplň nebyla k jídlu.....za mě teda neeeeee
Odpovědět
Ano, nedávno jsme se tam byli s nastávajícím podívat, moc se nám líbily ty jejich svatební cupcakesy na webovkách. Jedním slovem zklamání. Příšerná výloha cukrárny - ve výloze asi pět obrovských starých vyšisovaných maket marcipánových dortů. Docela nepříjemná prodavačka. Řezy, které jsme si tam dali, nám nechutnaly, byly přeslazené a jak píše marcela01 těžké. A ke všemu ve srovnání s ostatními docela drahé. Za mě určitě NE v žádném případě. Objednali jsme jinde, tam kde odlehčené znamená opravdu odlehčené.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
My tedy objednáváme zvláštní dorty pro různé narozeniny a musím říct, že s odlehčenou nebo jogurtovou náplní jsem spokojená. Ostatní jsou moc těžké, to souhlasím. Hlavně provedení dortu bylo vždycky úžasné. Podle vzoru a bez chyby. Takže já bych klidně doporučila. I když svatební nakonec budeme asi nechávat dělat jinde, ještě si nejsem jistá. Zvládnou toho hodně, ale nějak jsme se tentokrát neshodli se svatební specialistkou na provedení. Když jednám s paní majitelkou, tak to není problém. Ceny svatebních dortů mi přijdou celkem vysoké. Zkusím ještě pohledat, kde jinde by nám udělali dort se dvěma draky. Jinak my chodíme pro dorty právě do jejich podolské pobočky v Jeremenkově a tam je paní prodavačka moc příjemná. Takže jo, já můžu říct, že zatím spokojenost.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Pravdou je, že ty dorty od nich zrovna levné nejsou, ale přesto jsme ho tam objednali a byli jsme opravdu spokojení. Nám s manželem i hostům moc chutnal. Měli jsme dvoupatrový dort (spodní patro o velikosti 25 cm), světlý korpus s odlehčenou náplní a ovocem (jogurt s jahodami) potažený marcipánem. Nebyl suchý, chutě se skvěle doplňovaly a rozhodně nebyl těžký, naopak. Rozhodli jsme se pro něj hlavně kvůli tomu, že nám jejich svatební specialistka (taky jsme se s touto cukrárnou setkali na veletrhu a dělají ochutnávky) dělala také kytice a květinovou výzdobu svatební tabule a dort nám navrhla na míru, aby s tím ladil (vymyslela nám vlastní zdobení, protože jsme si nemohli vybrat z jejich katalogu a navrhla na něj živé květiny z mojí kytice). A ještě jedna maličkost, dělají bílý marcipán, což nám v jedné renomované cukrárně sdělili, že nejde. Všechno nám přivezli (kytice domů, výzdobu a dort na místo hostiny), takže jsme se o nic nemuseli starat. Takže nám to za tu cenu (dort stál asi tři a půl tisíce) stálo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?