Zmrazené cukroví

Profilova fotka
ahoj holky,nedávno jsem četla,že nevěsta si bude péct cukroví dopředu a ukládat do mrazáku,rozmrazí den před svatbou...budete to některá také tak dělat?Musím říct,že jsem jedla mražený dort co zbyl z oslavy a vůbec to není poznat,spíš byl ještě lepší,rozleženější...
Odpovědět
Úplně bez problémů. Měli jsme mražené koláčky (tvarohové a povidlové) a byly výborné. A mnohokrát jsem četla o dalším cukroví (linecké určitě), taky je dobré.
Odpovědět
Babička takhle mrazí každý rok Vánoční cukroví, tvrdí, že je to v pohodě, vždy se vše sní. Já osobně mražené jídlo poznám a vadí mi to. Ale mé chuťové buňky jsou velice rozmazlené.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si taky myslím, že to poznat jde... na cukroví z mrazáku už si nikdy nepochutnám tak jak na čerstvém... samozřejmě, běžně po Vánocích a tak to děláme taky, ale na svatbu bych si to netroufla :)
Odpovědět
My to tak uděláme.. S vánočním máme zkušenost dobrou, teď jsme zkusily zamrazit koláčky i sušenky a po vyndání nebylo znát, že jsou z mrazáku.. Akorát opatrně na to, kam je dáš, aby nenačichly od nějaké aromatické potraviny.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
právě..já si také říkala,že spíš než na tom,že bych to strčila do mrazáku bude záležet na zabalení a u čeho to bude mrazit...my máme raut a výslužky dělat nebudeme,spíš jen něco aby bylo na talířích...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?