Živé či cukrové kytky na svatební dort

Profilova fotka
Necháváte si na svatební dort udělat kytky z cukru či živé? Vybrala jsem si tento dort a nevím co si na něj vybrat :-| Děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nechavam si delat kyticky na dort z cukru. 3 patrovy dort + jeden dekovny 6500,-
Odpovědět
Podle toho, jak šikovná je cukrářka. Jestli umí stejně krásné jako na obrázku, tak z cukru je to lepší, nezvadnou. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, no my jsme měli živé. Můžeš se podívat do albumu. Vdávala jsem se v červnu, bylo parno a vydržely krásné celý den. Myslím, že záleží jenom na tobě, čemu dáváš přednost. To máš asi jako jestli závoj nebo kytky ve vlasech - obojí je hezké, záleží na nevěstě pro co se rozhodne. Tak šťastnou ruku při výběru :-)
Odpovědět
Ahoj, za sebe, je tam dost pivoněk, které jsem si vybrala do svatební kytice a byly mi vymluveny krze rychlé uvadnutí. Jinak živé květy se vpichují do dortu v ampulkách s vodou, takže svatební den by určitě vydržet měly. Tyto na dortu jsou modelované a vypadají nádherně, takže šikovné ručičky dokáží opravdu hodně. Pokud budeš potřebovat více info, stačí písnout
Odpovědět
Profilova fotka
znám cukrářku, která dostala na svatební dort neotevřené lilie :/ údajně se měly otevřít až v den svatby, někde se ale stala chyba a lilie zůstaly zavřené, což byla ohromná škoda :/ já bych volila cukrové, i ty se dají udělat k nerozeznání od živých :)) vždycky zálěží ale na vkusu a tom, co si zrovna přejete :))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?