Vyrábíte si vlastní košíčky na koláčky

Zajímalo by mě, jestli si někdo vyrábíte vlastní košíčky na svatební koláčky? Přijde mi to fajn, ale nevím, jestli se s tím zdržovat. Třeba tohle: mi přišlo celkem jednoduché: http://www.merkada.cz/blog/navod_na_v...
Odpovědět
Ahoj. Já se do košíčků nakonec pustila. Našla jsem dost podobný jednoduchý návod jako Ty viz. foto. Jen jsem je trošku vylepšila a dozdobila, aby mi ladily k oznámením, jmenovkám atd. :-) Můžu Ti je klidně vyfotit. ;-)
Odpovědět
A tak vypadá košíček v mé úpravě. Moc času to nezabralo, ale je pravda, že jsem jich moc nepotřebovala. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@miki_v Ahoj, prosím Tě, mohla bych Tě poprosit o rozměry Tvých košíčků? Moc se mi líbí a říkám si, že bych si je taky vyrobila :) Děkuji mnohokrát :)
Odpovědět
@atexone Ahoj. Dělala jsem dle nákresu výše, čtverce o velikosti 7 cm x7 cm (krásně vychází na jednu čtvrtku), ale pak mi přišel moc velký, tak jsem ho po obvodu zmenšila o 1 cm. Takže mi vyšlo dno 7x7 a obvod 7x6. Ouško má šířku 2 cm. :-)
Odpovědět
@miki_v Dělala jsi je v té velikosti 7x7 cm? Hrozně se mi líbí. Kupované košíčky mi přijdou takové nijaké a obyčejné.
Odpovědět
Také jsme si vyráběli vlastní..http://www.beremese.cz/blog/ariellaida/album/co-uz-mame/
Odpovědět
@miki_v Děkuji mnohokrát. Prosím Tě a šlo to v pohodě z té čtvrtky? Já se toho trochu děsím, že to neunese. U nás se dělají takové ty mini pidi koláčky ve velikosti posledního článku prstu na ruce. Ještě jednou díky :-) @ariellaida Jé, ten je hezký, to bylo asi pracné ;-)
Odpovědět
@atexone Bylo :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj.My jsme koupili jeden kosicek, ten rozlozili, no a ten muj hezky po vecerech obkresloval, strihal a nakonec gumoval.No a mamka je pak jen sesila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vyzkoušejte mé nové originální krabičky na výslužku :-) více na mém webu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?