Vlastní svatební dort

Ahoj holky :) peče si některá z vás sama svatební dort? Já bych se do něho chtěla pustit... dort upéct umím, ale chtěla bych ho nějak "vytunit" máte nějaké rady a tipy? budu ráda i za nové recepty ;) Díky a přeju krásný den :)
Odpovědět
Profilova fotka
skus croquembouche :) ja sa ho chystam piect tiez ako dalsiu variantu k tej klasickej.... piekla som ho zatial raz a teda celkom sa podaril nakolko je to teda dost tazke... recept ti kludne poslem len je u svokry momentalne takze casom... :)
Odpovědět
@pajisk já bych si zhruba zjistila jaký dort rádi hosti a podle toho bych zvolila korpusy a náplně aby jim chutnalo. Nevím, jestli chceš radit i se zdobením, to bych se inspirovala třeba tady, je tu dost obrázků různě zdobených dortů. Nepouštěla bych se do něčeho co nemám nacvčené , třeba potahováni dortu, nemuselo by to pak vypadat dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste písmena do dortu :-) Více na mém webu
Odpovědět
Kdybych si teď pekla dort, tak bych si udělala třípatrový. Spodek dobošku,pak čokoládový s ganache a vršek tvarohovo slehackovej. Patra bych udělala bílé a použila bych stříbrnou krajku kolem spodního a vrchního patra.a dala bych tam bílé růže.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?