Veganský dort a sweet bar - okolí Brna?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti nebo tip na veganský dort a sweet bar v okolí Brna? A co popřípadně jste měli ve sweetbaru kromě cupcakes, popcakes a makronek? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus "Tři ocásci", kamarádka od nich měla catering na svatbu, kde jsem byla, ale pokud vím, tak jsou původně cukrárna a kavárna (veganská). Ale nepamatuju si, co všechno měla.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě Tři ocásky! Zkoušela jsem několik zákusků a je to výborné, člověk by vůbec nepoznal, že to je veganské (nejsem vegan ani vegetarián). Budeme od nich mít dort, mají docela rozumné ceny, oproti jiným. :)
Odpovědět
Já jsem od Tří ocásků letos v dubnu objednávala dort (naštěstí ne na svatbu) a chuťově byl OK, ale vzhledově nebyl vůbec pěkný...Ale možná to bylo tím že to co jsem chtěla nebylo úplně jednoduché, těžko říct.
Odpovědět
@drabik Děkuji, už jsem na ně koukala. Já budu mít catering od Svačit Sotva Stačím (vegan/vegetarian catering a zerowaste), ale právě hledám někoho kdo umí veganské sladké a dorty (a není to, že má většinu nabídky s živočisnými produkty a jenom dělá jeden vegan dort jako možnost a umí tedy pracovat s těstem bez vajec a s rostlinným mlékem). Nevíte jestli je to také zero/mininum waste? @xxycos Můžu se zeptat kolik budete platit a na kolik porcí? Ja koukala na jejich web a moc fotek neměli (jak zákusků, tak dortů) @red_sonja Můžu poprosit o foto (buď zadání nebo výsledku)
Odpovědět
Profilova fotka
@musija Myslím si, že se snaží i o ZW. Minimálně jsem s nimi viděla nějaký rozhovor o tom, jak jde provozovat ZW kavárnu. A na té kamarádky svatbě to působilo ok, žádné hromady jednorázových věcí si nevybavuju. Ale úplně do detailů nevím...
Odpovědět
Profilova fotka
@musija Jeden dort pro cca 75 lidí, třípatrový, takový ten nahý, bude za 4500 Kč. :-)
Odpovědět
Od Tří ocásků měla sladké např. uživatelka @mohn, má to v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít vegan dort a sladké asi od Nebeské dortíčky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?