V čem dát svatební koláčky

Ahojky, hledám inspiraci v čem dávat svatební koláčky, nechci klasické papírové košíčky. Děkuji za nápady a rady :-)
Odpovědět
Ahojky, já zrovna řeším to samé :-D Koupila jsem si kraftový papír (gramáží jako čtvrtka) v přírodní barvě. A budu z toho košíčky vyrábět. Na ouško pak přilepím saténovou stuhu lososové nebo ivory barvy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Někde jsem vidwla v kornoutku a vypadalo to také pekne
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Někde jsem v jiné diskuzi viděla celofánové pytlíčky svázané (jutou, mašlí...) a opatřené kulatou visačkou ve stylu, co měli svatební oznámení a vypadalo to moc hezky.
Odpovědět
Ahoj, řeším to samé, klasické košíčky se mi nelíbí. Ráda bych něco nejlépe v přírodní barvě, ale nikde jsem nic pěkného nenašla. Uvažuju teď o přírodních krabičkách z ali. Rozměr 9*9*6cm, vychází na 5,-/ks, v balení je 50ks.
Odpovědět
@motojitex Ahoj, už jsi zkoušela nějaký testovací kousek vyrobit? Jestli ano, hoď prosím fotku, jsem zvědavá :) A máš propočteno, na kolik asi košíček vyjde?
Odpovědět
@oplatkak take jsem koukala na ali nebo wish, maji tam krasne, ale prijdou mi hrozne male :-(
Odpovědět
Ahoj, davala jsem je do celofánových pytlíků a můžete dozdobit, jak je libo. Výhodou je to, že si to den předem připravíte a koláčky neokorají :-)
Odpovědět
@lili2016 nejak si to v pytlikach nedokazu predstavit. Rekla bych, ze se pak kolacky opatlaji, treba od povidel. Nemate foto? :-)
Odpovědět
Foto bohužel nemám. Dávali jsme je až druhý den ráno při odjezdu hostů a to už tam fotograf nebyl. Ale nic opatlané nebylo,ani koláčky ani ty pytlíky.
Odpovědět
@lily1992 Většina tam fakt byla tak 6*6cm, což je fakt málo.. ale těch 9*9cm už se mi zdá, že by šlo ne?
Odpovědět
@oplatkak Ahoj, ano mám jeden "prototyp" ale není ještě dozdobený, chybí mi tam mašlička. Jinak cenově mě takový košíček vyjde na 4,04 Kč - 4kč za hnědý kraftový papír a 4halíře za 15cm stuhy (mám je z Aliexpresu :-D ) Až budu mít košíček dozdobený vložím ho sem :-)
Odpovědět
@motojitex Vypadá to super a cena je taky dobrá. Něco takového si přesně představuju! Žádná nudná klasika. A lepila si lepidlem? Asi taky omrknu, kde mají kraftový papír a zkusím se s tím poprat. Kdybys poradila, kde si nakupovala ty, budu moc ráda.
Odpovědět
Článek se načítá
@oplatkak :-D díky moc, ale ta fotka je děsná..jak to není dodělané není to ono :-) Ano tento prototyp jsem jen lepila a drží to kupodivu dobře, ale budu to pro jistotu sešívat sešívačkou a pak prilepím mašličku. Určitě ráda poradím :-) - sama jsem ten papír hledala dlouhou dobu - je to obchod www.davona.cz, mají i eshop ;-)
Odpovědět
@motojitex no ty jsi uzasna! 😍 moc diky! Ja myslim, ze uz ted to vypada perfektne! Myslis, ze to lepidlo neunese? Zas takova vaha to nebude ne? Ja myslim, ze by trochu silnejsi lepidlo mohlo i stacit.. nekde jsem to dokonce videla nytovat, ale to byl teda des 😂
Odpovědět
@motojitex tady je ta nejvetsi moderna, co jsem nasla.. nebyt tech nytu, libily by se mi.. ale za 29,- za ks uz teda ani ne 😂 www.svatbona.cz/kosicky-na-svatebni-k...
Odpovědět
@oplatkak Není vůbec zač :-D Joo myslím že to lepidlo zvládne.. otázka je jestli se nepropije a nevznikne flek..? Ale asi ne :-) Jo a pozor na namazané ruce krémem - strašně snadno se ten papír umastí. Ooooo to jsou barvičky :-D Krásné! Ale fakt 29 za kus...ani náhodou! :-)
Odpovědět
Mohu mít dotaz, dá se na ten kraftový papír psát? Děkuji
Odpovědět
@motojitex Přesně! :) Koukám, že na té davoně mají i obálky, tak to rovnou spláchnu i s tím :) předpokládám, že si brala tenhle viď? https://www.davona.cz/sada-kartonovyc...
Odpovědět
@oplatkak Ano ano i obálky mají :-) To je přesně on, akorát já tam byla osobně a balení po 100ks neměli tak sem vzala 2x 25 což jak vidím se nevyplatilo, protože potřebuju další na oznámení :-N
Odpovědět
@deale Já myslím že určitě :-) Chcete foto ěčeho konkrétního? Můžu to vyzkoušet :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?