Třípatrový medovník v Brně, víte o cukrářství?

Profilova fotka
Ahojky, nevíte o nějakém cukrářství, kde by mi upekli třípatrový medovník? V Brně nebo okolí, nebo odebírali medovníky z www.medovnik.cz a tento třípatrový mohli od nich na zakázku objednat? Ráda bych, aby to byl medovník originál, nebo aspoň chutnal stejně :-) Děkuji ;-)
Odpovědět
@trinix01 Zkus staročeský medovník ze Všeminy... já budu mít svatební od nich. Dělají i ve tvaru srdce. POkud budeš chtít víc info, písni SZ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@trinix01 Zdravím Vás - nevím, zda jste zaznamenala toto: http://www.medovnik.cz/zdobene-dorty-... - ale můžete si třípatrový originální medovník přímo objednat a sestavit sama (což je snazší na převážení - máte tři krabice a sestavíte si dort až na místě hostiny :) ). A stále se jedná o originální medovník, který každý zná z restaurací a má rád (tedy alespoň já mám :) ). V reálu to pak vypadá takto - foto je z loňské svatby, kde měli moji svatebčané takto vytvořený dort (akorát 4 patrový)
Odpovědět
Profilova fotka
@honzajezdik_photography Tento mám na mysli, ale je problém v tom, že medovnik.cz nerozváží do Brna ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
@trinix01 Aha.. :( Leč medovník.cz má prodejní místa i v Brně, zkusil bych je tedy nakontaktovat mailem/telefonicky s přímým dotazem na možný odběr na některé z brněnských prodejen - tj. zásilka by Vám dorazila tam. Ale to je jen předpoklad. Obecně vzato jsou sami proti sobě, neb si ubírají klientelu.
Odpovědět
Profilova fotka
@honzajezdik_photography urco no, musim se zkusit se zeptat...Dekuji :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, má někdo zkušenost s objednáním medovníku, viz. obrázek výše ... na kolik porcí 4 patrový medovník vyjde? Nemá někdo kontakty na Brno, kde takto jednotlivé korpusy různých poloměrů koupit? Předem díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Medovník různých poloměrů i jako svatební dort upečeme a přivezeme do Brna. Lze objednat a odebrat v Soho caffe v Brně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?