Tip u koho si nechat vyrobit nahý dort (naked cake) - Praha, Praha-východ

Zdravím, máte tip na nějakého dobrého cukráře z Prahy, Prahy - východ a okolí, který umí udělat chutný a zároveň dobře vypadající tzv. nahý dort? :) Dort by měl být zhruba pro 40 lidí, ideálně z dovozem na místo (cca 30km východně za Prahu). Něco jako na fotkách. Díky za tipy! :)
Odpovědět
Dorty a dortiky :)
Odpovědět
Laskominy :) Teď jsem od nich viděla naprosto úžasného naháče!
Odpovědět
Profilova fotka
Jednoznačně Laskominy!
Odpovědět
Cukrárna ve Zdibech, ale bála bych se toho převozu 30 km, zkuste raději někoho kdo dort udělá přímo na místě. Nahý dort moc nedrží.
Odpovědět
@svatbaspribehem laskominy jsem kontaktovala a už na nás nemají čas, léto mají dost zabité.. @miiiiisha tak jim kdyžtak napište co nejdříve;)
Odpovědět
Tak potom Mia cakes má taky nádherné naháče :)
Odpovědět
Profilova fotka
@alassia To je pravda, hlavní sezónu už mají plnější, já s nimi zatím řeším okraje sezony a v pohodě :-) A jak je zmíněno výše, Mia Cakes dělá taky pěkné dorty.
Odpovědět
@koh.jana mia cakes super, ale sezonu mají z 90% plnou, psala jsem jim už v lednu :( mám trošku pocit, že už se teď bude shánět hůř, většina už je bohužel zabraná ... ale zkuste psát, třeba se jim uvolní termín, nebo zrovna na ten váš bude volno:)! @svatbaspribehem jj my jsme hezky v srpnu, tak už je to malinko horší no:D na poslední chvíli jsme změnili cukráře kvůli špatné komunikaci a teď máme problém sehnat :/
Odpovědět
Profilova fotka
Rada udelam pro Vas nahace a dovezu))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?