Svatební šlehačkový dort. Kde mi ho udělají?

Ahoj holky, omlouvám se, pokud tu takové téma již je, ale prosím o radu. Chtěli jsme svatební dort - šlehačkový něco jako je harlekýn, případně ovocný, ale spíš s pudinkovým krémem zdobený šlehačkou. Všude nám to odmítají udělat na stojan úplně - prý se šlehačkový dort na stojaně neudrží a druhy důvod všude nám říkají, že šlehačka zkysne. My ale nechceme dort mít cely den na stole, prostě večer vyndat,nakrájet a sníst, takže nechápu, proč by měl zkysnout. Trochu mě ten přístup v cukrárnách mrzí, pokud někdo víte o nějaké cukrárně, kde by šlehačkový nebo ovocný dort s lehkým krémem - nic máslového, udělali, prosím o kontakt.
Odpovědět
1
2
11
Niki, zkouseli jste u FishR v Praze-Dejvicich? My jsme od nich meli uzasne dorty se slehackovym kremem, velmi lehke a chutne. Dorty nam privezli do hotelu asi hodinu pred svatbou, spoluprace byla perfektni. Jeste dnes spousta hostu na tu dobrotu vzpomina :-D
Odpovědět
ahoj muzu doporucit cukrarnu hajek (svetozor) maji skvele ovocne dorty me vyjde tripatrovy ovocny na stojanu oblozeny trubickami na 1100. Budu mit jen v piskot a na nem vysokou vrstvu ovoce (maliny, jahody, lesni smes) kdyby te to zaujalo muzu poslat fotku jak to bude vypadat, nebo si mues sojit ochutnat tyhle dorty maji v kazde jejich cukrarne nakrajene :-) Protoze bude dort bez kremu je potřeba ho vyzvednout rano v den svatby pokud tam davaji lehky krem tak staci i den dopredu.
Odpovědět
ahoj, mrkni na wéwéwé.svatebnidorty.cézet, mají tam obrovskou nabídku krémů a jsou vynikající :-p :-) a myjí to po Praze i s rozvozem.
Odpovědět
Ty svatebni dorty, o kterych pise Radost, jsou prave ty lahudky FishR v Dejvicich :-) . Opravdu doporucuji, dorty byly vynikajici!
Odpovědět
Děkuji moc za kontakty fishr ma hezke dorty ale celkem myslim dost drahe ja bych si spis predstavovala neco jako psala sicinka do max 1200,- Kč
Odpovědět
Ahoj jelikoz pecü a ti mse docela orientuji v nakladech tak mi prijde dat 3000 za dort jako ze vydelavaji n nevestach. Moji znami ted nedavno meli svatbu meli dorty z cukrarny v dejvicich je pravda ze jsou dobre ale opravdu hodne predrazene :-( V tom svetozoru ti pocitaji ceny uplne stejne jako za to kdyz si tm dort kupujes normalne trubicka je za korunu a na oblozeni jich je asi 300 potřeba. Jediny rozdil je stojan na ktery je zaloha 1000 kč ale tu ti vrati. Libi se mi ze namaji svatebni prirazku :-)
Odpovědět
Samozrejme 3 000 Kc a vice za dort je znacne nadnesena castka. My jsme velky klasicky dort z Dejvic nemeli prave z tohoto duvodu. Objednali jsme spoustu malych dortu (1 200 gramu) a ty se pak rozkraly na stoly. Napr. Schwarzwaldsky dort za 360 Kc, Harlekyn za 162 Kc, Kubansky dort za 252 Kc, Florida za 240 Kc apod. Vubec mi to neprijde drahe a navic dorty zmizely rychlosti blesku, jak byly dobre :-D Klasicky patrovy dort rodina privezla do Prahy z Moravy :-D za smesnou cenu. Ale ty dejvicke dorty byly stejne mnohem lepsi :-)
Odpovědět
Jo jo normalni dorty chapu ty maji levne vsude taky jsem myslela ze by jsme koupily proste tri dortiky harlekyn , pariz a treba neco s bilou smetanou ale my nechceme dorty zvlast a jeste svatebni a rodina zase rika ze svatebni by mel byt patrovy a ne tri kulaty dorty na stole vedle sebe. Vcera jsme konecne domluvily v cukrarne ovocny dvoupatrovy dort s lehcim vanilkovym kremem a navrch potrit smetanou a ovoce na to ale jeste nez jsme z cukrarny dojely domu mi pani volala ze mluvila s majitelem a ze krem jedine maslovy a slehacku tam nechce dat kvuli zkysnuty...... dekuji moc zkusim toho hajka nevite jestli dorty doruci na misto
Odpovědět
Niki, kolik budete mit hostu? My jsme totiz meli pres 60 lidi a klasicky 3-patrovy dort nam pro vsechny nestacil. Ale i kdyby na kazdeho vysel jeden kousek, tak by to bylo malo. Meli jsme spoustu malych zakusku (pres tisic kousku) , cukrovi, kolacku a rozkratych malych dortu a temer vsechno se snedlo :-D . Hlavne nasim francouzskym hostum chutnalo sladke tak, az jsme se nestacili divit. Tak si myslim, ze klidne muzete mit jeden klasicky patrovy dort a mimo to jeste mensi slehackove dorty, ne? Zalezi ale, kolik vas bude a kolik do toho hodlate investovat.
Odpovědět
Ahojky s tim rozvozem nevim ja si ho tam vyzvednu kdyztak se koukni na jejich strany a zavolej na provozovnu na praze 4 tam totiz dorty vyrabi pro celou prahu a myslim ze se s nimi da mluvit :-) Jinak co se tyka tech ovocnych dortu - ja si puvodne chtela pect dort sama + u nich objednat nejake male kulate aby bylo neco lehciho a pak jsm narazila na fotlu jak to vypada kdyz se to oblozi temi trubickami a obvaze stuhou a uplne me to nadchlo nenapadlo by me jak moc pekne to vypada. Takze nakonec jen objednávám
Odpovědět
budeme mit sice asi 60 hostu ale vic jak polovina sladke nejia z vlastni zkusenosti z ostatnich svateb co jsem navstivila si dort da malo kdo spis zeny kdyz muzi piji pivo :-) kazdopadne proste chceme pouze svatebni dort , minizakusky a kolacky jsou samozrejmosti ty budou ale dort jeden klidne 3 patrovy ale jeden sicinko prosimte nemas fotecku na poslani jak to vypada ?
Odpovědět
Niki, taky mam tu zkusenost, ze dort si na svatbe da malokdo. Ale vzdy se jednalo o dort maslovy, ktery je velmi tezky. Pokud byly na svatbe dorty ovocne, slehackove ci medovnik, byly rychle pryc. Ty ale pises, ze vase rodina na sladke moc neni, v tom pripade vam jeden dort urcite bude bohate stacit ;-) . Chcete jeden dort, tak budete mit jeden :-) . Ten dort, co popisovala sicinka, musi byt velmi pekny. Tak at se ti ho podari objednat a jste s nim moc spokojeni :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj fotku mas u me v albu tak doufam ze se bude libit :)
Odpovědět
Sicinko, ten dort vypada fantasticky a navic za super cenu ;-) .
Odpovědět
taky me prekvapilo prisla jsem s tim oc chci a ona se podivala na to z jakych dortu to bude a zapocital jeich beznou cenu, pak cenu trubicek a zálohu za stojan ja se ptala zda je to ve a pry ok :-) no tak jsem byla rada
Odpovědět
dekuji je moc hezky (zajimavy) dnes vyrazim tak jsem zvedava jak poridim .....
Odpovědět
ahoj tak jsme tam byli a domluvily se ale zase je problem maji jenom jeden stojan na dort a ten je na nas termin zamluveny takze bud budeme mit jen dvoupatrovy na sobe nebo pokud se mi podari zajistit stojan tak snad tripatrovy ..... dekuji moc za rady
Odpovědět
niki u timidekoru mají stojany , tak se tam jukni ;-)
Odpovědět
Ahoj diky za radu ale me prijde celkem dost dat 600Kč za stojan na dort co pak s nim ? Ale objevila jsem pujcovnu sotjanu v moste a jelikoz dnes jedu do mostu na zkousku satu, tak se tam podivam i na stojany - pujcovne je pry cca 250Kč ....
Odpovědět
Ahojky holky tak stojan je pujceny v moste za 250Kč super diky za rady vam vsem hodne stesti do manzelstvi ....
Odpovědět
Niki, to je skvele! Tak klidne pripravy a hodne stesti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, holky. Poradíte mi některá? Chtěla bych 3 patrový dort potažený marcipánem / anebo fondánem? / ozdobený hodně marcipánovýma růžičkama. Kdekoliv ho udělají, ale jenom s máslovým krémem! Bleble. Ten nechci. U nás doma ani naši kamarádi to nejí. Chtěla jsem něco lehkého ovocného ( s malinama, jahůdkama,...), ale je to problém. Měli jste některá něco podobného, co bych si představovala?
Odpovědět
Profilova fotka
to niki.h: souhlasím, FishR Dejvice.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, my si necháváme dělat svatební dorty ve Vinoři v cukrárně marcipánka a jsou vynikající, dovážejí je i na místo svatby. Jinak máme jako svatební marcipánové dvojsrdce a pak dort Titamissu a ovocný dort a myslíme že to stačí
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj slecny, rada bych se pripojila do diskuse. pracuji kousek vedle hajka, takze se tam zajdu podivat, ale chtela jsem se zeptat asi nikih, kdyz uz ma po svatbe (a jestli sem jeste chodi:)... jak ty trubicky drzi na tom dortu? kdyz to chces nakrajet, tak rozvazes masli a trubicky drzi, nebo se rozkutali po stole? :)) diky za opdoved kohokoli zkuseneho a ted pelasim k hajkovi na ochutnavku ... ;-)
Odpovědět
ahojky,my meli dort z cukrarny na jeremenkove,praha 4.Byl smetanovy s ovocem (maslove nejime) a byl moc dobry. Cena vysoka, ale chteli jsme jen jeden, tak jsme ty penize dali. Problem jsme meli jen s kvetinami na dortu (jina barva, ne moc pekne), tak bych doporucila pokud si vyberete dort s kyti, nechat si ho udelat u Vasi kvetinarky a na dort dodat, je to jednoduche. U Hajka jsme se ptala, mne rekli,ze svatebni nedelaji zadne :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, nevíte některá, zda se dá sehnat několikapatrová Marlenka nebo nějaký podobný medovník jako svatební dort? Na takové máslové dorty moc nejsme a Marlenku máme rádi, tak bych ji moc ráda někde sehnala.
Odpovědět
kup tři marlenky, ořízni do požadovaných tvarů, naskládej na sebe a máš to a ořezy slupněte jako "předkrm" :-D :-D proč to dělat složitě , když to jde jednoduše ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Princezna: To me taky napadlo, ale Marlenka je moc malá, takže z toho by ochutnalo jen pár lidí, i když bychom dali na sebe třeba 3.
Odpovědět
aha, já žiju v domění že je velká asi tak jako doma co je plech na pečení :-N tak velký totiž dělám doma medovníky já :-D a pak znám jen ty marlenkový řezy, co nabízejí v restauracích to spíš zkus obejít restaurace, kde je nabízejí a třeba ti s tím pomůžou, oni mají kontakty na distributory a nebo si najdi na webu výrobce marlenky a rovnou ho oslov napřímo, třeba bude vstřícný času máš ještě celkem dost na to to prubnout takhle každopádně za zkoušku nic nedáš ;-)
Odpovědět
1
2
11
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?