Svatební show Richard Adam Gallery - Vaňkovka

Profilova fotka
Ahoj, přemýšlíme, jestli se máme dneska vydat do Vaňkovky na svatební show. Lístek stojí 100 Kč a nás tam vlastně zajímá jen paní Hladůvková s dortama. Co vy? Myslíte, že je tam něco zajímavého k vidění? JInak šaty už mám vybrané a místo taky (to jen, že tam bude mraky svatebních salonů a zástupců hotelů)...
Odpovědět
My tam nepůjdeme...Všechno podstatné máme zařízené a nějaký drobnosti si můžu sehnat na internetu..Takže aspoň ušetříme za vstupné a nebudu trápit přítele :-D
Odpovědět
My tam taky nepůjdeme, půjdeme pak do Futurum, tam se nic neplatí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ve futuru je taky nějaký svatební veletrh???
Odpovědět
Profilova fotka
@rendlik86 21-22.2.2015 OC Futurum Brno, webové stránky svatebnifuturum :-)
Odpovědět
Ahojky, my jsme tam dneska vydali a jako teda nevím :-| , osobně nám to nic nedalo jedině nějaké tipy na cukroví a kadeřnici, jinak nic co by stálo zato, mozná je to tím ze spoustu věci máme x-) No prostě mě ani přítelo to tam moc nenadchlo. Ale třeba někomu se to líbilo, proč ne :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte :) My sme tam dnes tiež boli a nám sa to s priateľom páčilo :) Objednali sme si tam snubné prstene a dostali sme 15 % zľavu na ne, takže sa nám to opatilo. Tiež sme dostali rôzne zľavy do salónov so svadobnými šatami aj s oblekmi pre ženícha. Každopádne určite využijeme zľavu do Mahdall na pánsky oblek :) Aj sme niečo dobré ochutnali a aj sme si popozerali novú kolekciu zo salónu El, kam si šaty pôjdem kupovať, takže pre nás super a to budeme mať svadbu na Slovensku, takže veľa vecí tam ani nebolo pre nás (ako miesto svadby, fotografi a podobne).
Odpovědět
Profilova fotka
Pár foto postřehů ze svatebního veletrhu
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky jsme tam byli. Koupila jsem si tam krásný botičky. Z těch mám velikou radost. Šli jsme tam teda hlavně kvůli prstýnkům, ale nepořídili jsme. Chceme prsteny z chirurgické oceli a ty tam měli snad u jednoho stánku a ještě dost drahý. Navíc když jsme se u stánků na prstýnky z chirurgické oceli ptali, tak nás hned začali přesvědčovat, že zlatý jsou lepší atd a i u toho stánku kde je měli nám dala paní jasně najevo, že sme socky a že se s náma nebude bavit a odešla. Ani ji nenapadlo, že bysme je mohli chtít, protože máme alergii na zlato... Příšernej přístup... Ale jinak se nám tam líbilo. ochutnali jsem dobré cukroví i víno a načerpali inspiraci. Pobrali jsme letáky od stánků s pánskýma oblekama a botama a teď je spolu objedeme a něco vybereme. A prstýnky koupíme někde v normálním zlatnictví nebo objednáme z netu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Chystáte se někdo zítra či v neděli? Někdo zkušenosti z loňska?stojí to za to a je pravděpodobnost že vystavovatele budou lákat na slevu?Takovy Rydl? Sleva by se šikla.)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?