Svatební minizákusky. Poraďte cukrárnu z Prahy a okolí

Ahoj holčiny, jestli je tu někdo z Prahy nebo okolí (východ), doporučíte mi nějakou dobrou cukrárnu, kde se dají sehnat dobrý a levný minizákusky? Píšete, že se dají sehnat kolem 4Kč/ks. Já viděla všude daleko dražší. Díky za tipy. Bublinka PS: Kolik jich mám asi tak objednat? (hostina 30 lidí, večer max. 50 lidí)
Odpovědět
Piš si Cukrárna Jirny - 281961549-je to taková rodinná firma.Je to rovnou výrobna, takže tam musíš nejdřív zavolat a domluvit si snimi schůzku.minidezerty jsme u nich objednávali a ty nás vyšli na 4kč/ks.My měli 27 lidí a objednávali jsme jich 200.Ty co zbyly z hostiny jsme rozdali do výslužek.
Odpovědět
Profilova fotka
My zákusky nekupujem - maminka umí výborné ovocné koláče-dortíky (korpus, pudink, ovoce a polité želém) a jsou úúúúúúúúžasné 8-). Takže ty napečeme na večerní oslavu a je o jednu starost (a výdaj ;-) ) míň!
Odpovědět
Diky Domčo, určitě to zkusím. Vypravujeme se z H.Počernic a hostinu máme v Radonicích, takže to máme "na trase". :-)
Odpovědět
Všichni si je chuťově chválili-já je bohužel neměla.Ale měli jsme od nich vše sladké i svat.koláče a ty byly tedy výborné-ty jsme měla.Hostinu v Radonicích?Tam jak je ta diskotéka?O tom jsme také uvažovali, ale potřebovali jsme to se spaním pro nás, proto vyhrály Čertousy.Jinak v Radonicích je zahradnictví, tam vážou i svat.kytice.Já jsem z Počernic:-)
Odpovědět
Já taky pocházím z Počernic. Mám tam rodiče a teď žiju s miláčkem v Hloubětíně. Hostina bude v Radonicích-myslím,že se tam dělají diskotéky a plesy,je tam obrovský sál a dokonce pán,co tam obsluhuje bydlí u nás v baráku :-) , ale to jsme předtím,než jsme to tam jeli omrknout nevěděli.Je dobrý,že tam je i teráska a parkoviště hned u toho. Jo, kytku mám taky z Radonic, jsou tam moc milí. PS:Chodila jsi do Ratibořický?
Odpovědět
Jo to je přesně tam, nám se to v těch Rado., také líbílo.Ale bakonec vyhráli Čertousy kvůli tomu ubytování a hlavně také, že jsou v Poče.Ale v těch Rado., jsme ani ten sál neviděli, třeba by to pro nás bylo zbytečně velké.já tam chodila dřív na disko.Kytku mám také z Radonic, byla jsem s ní spokojená.Chodila jsem nejdřív do Svépravic/bydlím u školky/ na první stupeň a pak na Chvala.A kde máte vlastně obřad?
Odpovědět
Obřad náme na Chodovské tvrzi. Nejdřív jsme chtěli Libeňský zámeček,ale tam bylo obsazeno už od ledna. Jo, do Svépravic jsem chodila taky. Bylo to tam fakt skvělý. Hlavně divadýlko v přírodě, i skvělý učitelky. Naši bydlí dole ve Svépravicích, kousek před mostem přes dálnici. To jsme skoro sousedky... :-)
Odpovědět
No to jo. :-) Ten svět je fakt malej.O Chodovské tvrzi jsme uvažovali také, nakonec to vyhrál zámek v Brandýse a byla jsme moc spokojená.O něm jste neuvažovali?Můžu se zeptat jaký ročník jseš?Já 76, jestli nechceš, tak neříkej :-)
Odpovědět
Čauky.Zámek v Brandýse je krásnej,ale chtěli jsme něco v Praze, kvůli lidem,kteří přijdou jen na obřad.A hlavně-rozhodovali jsme se v březnu-ikdyž o svatbě jsme mezi sebou mluvili už dlouho a najednou to vypadalo, že je všude plno (což mě překvapilo, nečekala jsem, že se tolik lidí bere :-) ) a tak jsme přišli podle obrázku na tu Chodovskou tvrz a zamluvili to.Já tam nikdy nebyla a když jsme se tam jeli podívat,tak mě dostalo,že je to tak blizoučko od sídliště.Představovala jsem si to na nějakém kopci nebo tak.No ale jako takový je to tam hezký a zvláštní a i fotky,co jsem tam odtud viděla, byli krásný,žádný paneláky :-D Jo, jinak jsem ročník 80. (To jsme se v té Svépravické musely jako malé potkat-já v první a ty ve čtvrté třídě. Měli jsme paní ředitelku Dolejšovou).
Odpovědět
Ve Svépravicích bydlela spolužačka- Veselí, pak spolužák -Vodička.Dolejšovou znám:-) tu jsme měli v první a pak jsme měli Formánkovou-nebo jak se jmenovala.To je pravda spousty lidí také přijet nemohla, že se do Brandýsa nedostala.Ale pro nás bylo rozhodující to prostředí a na obřad je tam 3/4 hod.,takže vše proběhlo v klidu a dá se tam v poho zaparkovat.Ne jako na Libeňáku je to tam jak na běžícím páse a ještě ke všemu nemáš kde zaparkovata a obřad je useklý.Takže jsme raději oželili pár lidí a chtěli jsme, aby jsme si užili i pěkný obřad a i před i po obřadu.A zase jestli by se tam přijelo podívat navíc 10 lidí, tak to by už nás nezabilo, tu svatbu jsme dělali hlavně pro nás:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Ahojky, co je tak dobré udělat jako mini-dezerty? uvažovala jsem nad lineckýma košíčkama plněnýma pudinkovým krémem s ovocem, pak kokosky, koláčky,... co ještě poradíte?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky necháváme si dělat špičku,laskonku,košíček a punčák.Mamka si ještě přihodila indiánka. máme to po kusovce á 4 kč:o))
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojky necháváme si dělat špičku,laskonku,košíček a punčák.Mamka si ještě přihodila indiánka. máme to po kusovce á 4 kč:o))...koláčky máme taky objednané a mamina naplánovala ještě 5 druhů drobnýho cukroví 8-)
Odpovědět
aha, díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my máme objednáno v malé cukrárně v Berouně (ačkoli jsme z Prahy). Minidezert za 3,50 a mají obrovský výběr. Namátkou máme objednáno: větrník,laskonka,punčový řez,kokoska,košíček,koňaková špička a kremrole. Měli jich tam ale mnohem více!!! Například jak psal někdo výše např. indiánka, věneček apod. Ono se to totiž nezdá, ale při velkém množství je i 0,50 haléřů na ks znát!
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky...máte je objednaný : MIMA ??v Berouně na Závodí???
Odpovědět
Profilova fotka
a jéje čuchám nějaký problém?
Odpovědět
Profilova fotka
ne ne žádnej problém:o)))jen se ptám, sem z Berouna a uvedla sem 4,- :-) tak nějak se mi to už plete :-) 3,5:o)tím líp:o))) mají výborný cukroví i dorty :-) jen mi překvapili tou zálohou na tác co se týče dortu ale to taky v pohodě :-) naprosto je chápu......
Odpovědět
mandejsek: tak co holka? už se nám to krátí co? :-D :-(
Odpovědět
Profilova fotka
mandejsek: Prosím tě kde je ta cukrárna v Berouně? Je to ta na náměstí? Díky Linda :-)
Odpovědět
holky, tady ve VČ jsou mimizákusky normálně za 3 Kč a když si je koupíte od učňů (kvalita ale dobrá), tak za 2,- Kč... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Lindo poslala sem ti webovky do IP.Je to na závodí vedle školy.(bejvalá rodinka)
Odpovědět
Profilova fotka
katwind ...ja je mam taky od ucnu ;-) ...az na to, ze v praze od ucnu stojej jako u vas normalne. :-N :-D
Odpovědět
Hanik - jojo, v Praze je blaze, ale draze že? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
katwind, jojoooo, to jo. :-N ...na prahu je to hezky levny, ale obcas bych tu nejradeji nektery prispevky necetla. ...treba ten tvuj. :-D :-D ...ale na druhou stranu jsou tyhle diskuse uzasny, ze fakt mas moznost vyberu i se zkusenosti. ;-) a kdepak jsou ucni ve VC? ...ja budu mit na semilsku pak rautik :o) ...ja uz je teda nevyuziju,ale je dobre vedet dalsi zajimava mista, kde se poptat na nekdy priste. :-) ..treba jsem planovala, ze bych uz na vanoce nedelala cukrovi ale koupila si to takhle ve skole. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já se koukala na stránky mimy a minizákusky jsou tam za 3,- Kč??? nemáte někdo zkušenosti s jejich dorty? My původně chtěli brát z Mlíčňáku na Kladně, ale tam mají pekelně drahé (i když pekelně dobré) minizákusky a my toho potřebujeme jak pro armádu :-(
Odpovědět
Ahojky holky, já už mám sice po svatbě, ale teď se mi žení švagr a já mu slíbila, že upeču nějaké zákusky - JENŽE - nějak mi chybí inspirace. Asi už stárnu :-N . Mohly by jste mi prosím poradit, co mám upéct? Popřípadě třeba poslat recept na email:ttyfova@seznam.cz Strašně moc bych vaší pomoc potřebovala :-| , nechci švagra zklamat =-) . Předem moc, moc děkuji tterka
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky. Holky kolik bych tak měla objednat minizákusků, když budeme mít jeden dortík a koláčky pro 25 hostů na hlavní hostinu a cca 45 hostů na raut? já nemám vůbec představu. Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
fim mi pocitame kolem sesti zakusku na osobu na cely den ale budem mit jeste jine blbustky ne jen ty minizakusky (dort a nejaky rezy a rolady)
Odpovědět
Profilova fotka
To bych právě potřebovala poradit- kolik minizákusků - třeba na osobu -a kolik rolád. Ty chceme nakrájet do výslužek. ;-) Takže kolik? :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?