Svatební koláčky v Pardubicích a okolí, znáte někoho?

ahojky nezanáte nekdo z Pardubic ci pripadne okoli kdo dela vyborne svatebni kolacky a za kolik dekuji...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já měla vyhlídnutou Labskou hotelovou školu v Pcích (cca 290,-/kg), ale máme svatbu o prázdninách, tak nevím, jestli budou péct. Teď budu zkoušet cukrárnu Sladký Ráj ve Všestarech. V dubnu tam jdeme ochutnávat - mají tam ochutnávkový den, jak svatebních dortů, krémů apod., tak i koláčky. Ale musí se tam objednávat.
Odpovědět
@trupinka to je u hradce vid? Pokud jo tak ty byli i.na svatebnim veletrhu a měli kolacky vynikající,uvažujeme o nich... :0)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaylinka Jo, je to kousek za Hradcem. Právě jsem zvědavá, jak budou chutnat a vypadat. Ještě jsem tam nikdy nebyla, ale není to moc daleko.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
@trupinka pouze pro info pro další nevěsty, volala jsem před chvilkou do té Labské hotelové školy a zakázky na cukroví uzavřeli před 14 dny, protože už měli plnou kapacitu a přes léto nepečou... škoda
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
hodně je doporučovaná cukrárna Golem..prý dělají luxusní svatební koláčky..300Kč/kg
Odpovědět
My budeme mít koláčky od paní Slovíkové z Kozašic, to od Pardubic taky není daleko. A jsou taky 300 Kč/ kg. Na svatbu pak od ní budeme mít i minizákusky. Máme to na doporučení od známých, co si od nich dali taky péct, tak věřím, že to bude dobré. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@mha03 Dobrý den, našla jsem váš příspěvek a chtěla bych se vás zeptat jak dopadlo sladké od paní Slovíkové? Popřípadě mohla bych vás poprosit zda by jstemi na ní dala kontakt??? Jsem zoufalá :-( už mi 3 paní odřekly pečení a já už scháním kde se dá.... Moc děkuju. Zdenka
Odpovědět
Koláčky z Golema jsou hrozně tvrdý...určitě bych je nedoporučovala...do loňska pekla takhle svatební koláčky moje babička....byly famózní :) nemít státnice, tak ti je upeču :) krásně nadýchané a měkoučké :)
Odpovědět
@kelymanka tak koláčky byly naprosto luxusní, hned bych si nějaký dala. :-) A i minizákusky byly výborné, můžu jen doporučit. http://www.obec-jankovice.cz/firmy-v-...
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuju holky :-) Mě od Golema taky nějak nejedou :-(
Odpovědět
Ještě mě napadlo...Na Spravedlnosti je pekárna koláčový sen a měla jsem od nich pár svatebníc koláčků...jen jako na chuť koupený :) a měli je moc dobrý ;)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Jee to bude mít mamina radost, že jsou Kozašický koláčky tak dobrý :-D musím přiznat, že když tam se synem jedeme, tak jich sní pořádnou hromadu
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Nejaky dalsi tip na kolacky z Pardubic?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?