Svatební koláčky v Brně, kde je objednat?

Nevím kde v Brně objednat koláčky. Poradíte? Taky by mě zajímalo jaká by měla být ta správná velikost. Někdo jich má do kila 40 a někdo 80. Tak já nevím. A ty ceny jsou taky různý. Vůbec nemám přehled. A abych pravdu řekla nechce se mi někde chodit a ochutnávat. Raději si nechám dat typ a půjdu si je přímo objednat. Díky všem moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Když jsme byli vybírat oblek pro mého nastávajícího v prodejně obleků BANDI v Praze, měli tam ochutnávku slováckých koláčků od paní Hubálové od Uherského Hradiště. Nejdříve mne zaskočilo, že v prodejně obleků jsou koláčky, ale když jsem ochutnala, nevěřila jsem. Byly tak voňavé a jemné, že jsem rozhodnuta si je na svou svatbu objednat. A, že jsem jich už na svatbách zkoušela X. ;-)
Odpovědět
Pekárna koláčků je také ve Vlčnově, když už jsme na Hradišťsku. Majitelka je Svatava Josefíková. Měla jsem příležitost je ochutnat a byly moc dobré. Když se mi dnes řekne Vlčnov, vybaví se mi koláčky namísto jízdy králů :-) Vždycky se mi sbíhají sliny, když projíždím kolem. Ovšem úplně nejvíc nejlepší koláčky, co jsem kdy baštila, pocházely ze Střední odborné školy Bzenec. Ale tam to asi komerčně nepečou. Jedině se zeptat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Jsme první soukromá pekárna ve Vlčnově, která se zaměřila na výrobu a prodej tradičního vlčnovského pečiva – Vlčnovských vdolečků. Nabízíme ručně a tradičně pečené tvarohové koláčky, makovníčky a ořechovníčky. Najdete nás i na Facebooku nebo se o nás šušká v kuloárech. Koláčky od Svatavy Josefíkové jsou zaručenou volbou.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Koláčky se pečou v Mikulčicích více jak 20 let. Do Brna zakázky dovážíme. Shlédněte naše stránky a kontaktujte nás.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Já nedávno objednala na Fantasto.cz na doporučení od kamarádky a byly skvělé. Navíc mi je přivezli na akci i za Brno, pán byl velice příjemný. Mohu jen doporučit. Odkaz https://www.fantasto.cz/svatebni-kola... (snad neporušuji pravidla).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?