Svatební koláčky pro 40 osob

Profilova fotka
Ahoj. Marně si lámu hlavh nad tím, kolik mám objednat koláčků pro 40 lidí. Hrubý odhad je asi 8kg, ale ráda bych pak dala ještě jako výslužku a možná na uvítanou k obřadu. Také přemýšlím, kde v Praze nechat objednat. Napadlo mě učiliště - pekař/cukrář. Máte někdo zkušenost? Díky.
Odpovědět
Ahoj, my dávali koláčky spolu s oznámením a do malé krabičky se nám vešlo cca 7- 8 ks (tedy cca 120 g). Jinak na 50 osob se objednává od 3 - 8 kg, takže 8 kg bohatě stačí si myslím 🙂 Objednala bych 10 kg, to by dle mého mělo stačit, pokud chceš pohoštění před obřadem, během dne a pak i výslužky 🙂 Jinak já objednávala zde, mají výborné 🙂 moravskacukrarna
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme posilat oznameni digitalne. Nechceme placat papir a rozesilat nebo nedejboze jezdit nekde po ČR a zvat osobne. Jsme z Prahy. Takze to chce nekoho tady.
Odpovědět
Každý si pod pojmem koláček představí něco jiného, někde to jsou třeba i zákusky. Osobně bych při menších kusech zvolil na svatbu kolem 6-8 kusů na osobu. My budeme mít minidezerty a zvolili jsme počet 4 kusů na hlavu. Před cca měsícem jsme byli na svatbě a tam to stejně níkdo nejedl. Řeknu vám jedno, i když jich bude 6 nebo 10 kilo lidé si vemou co bude a když nebude tak si dají to co zrovna bude, takže vemte to co je vám blízké podle stylu vaší svatby, podle toho jak moc jsou ve vaší rodině žraví hosté a podle nějaké všeobecné poučky zvolte počet.škoda se tím stresovat. Stejně většinou vše zbyde nakonec 😄 😄
Odpovědět
Profilova fotka
Pravda😁
Odpovědět
@teriiq Moravské koláčky Doležal Ty jsou ale z Prahy právě 🙂 Vygooglete 🙂
Odpovědět
Sestry Boromejky z Nemocnice pod Petřínem. Obraťte se na sestru Stanislavu. Koláčky jsou výborný, veliký asi jako dvacetikoruna, různé příchutě. Z hlavy už neumím říct, jestli to vyšlo na 4 nebo 5 kč za kus, umí to rovnou nasázet do košíčků na výslušku, nebo zabalit na tácy, dle domluvy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?