Svatebni kolacky praha, praha-zapad, co doporucujete?

Zacinam byt trochu zoufaly, uz jsme meli docela dost ochutnavek (michelske pekarny, z vaclavaku, z karlaku...) a porad mne nic uplne neuspokojilo, vetsinou byly kolacky hodne hutne, coz mi nechutnalo. Jsem z moravy a tam se delaji takove nadychane a i s posypkou, nevim jestli se neco podobneho da sehnat i v praze. Nicmene na tom netrvam, ale chci aby byly mekke.
Odpovědět
Profilova fotka
No tak zaměstnat rodinu na Moravě a koláčky budou na jedničku :) my si také děláme sami.
Odpovědět
Profilova fotka
Budeme mít koláčky od Dorty od Rozárky z Hostivice. Sice jsme je neochutnali, ale paní cukrářka nám dělá výborný svatební dort. Na ochutnávce nám tak chutnal, že jsme si jeho zmenšeninu nechali udělat k narozkám, abychom na něj nemuseli čekat tak dlouho :-D Takže jí věříme :-)
Odpovědět
Dorty od rozarky jsme ty kolacky chutnali a neprosly :(
Odpovědět
co Boromejky z nemocnice pod Petrinem? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vafly ahoj my meli kolacky od Vendy z edortiky.cz a byli uzasny vetsina hostu si brala kontak..meli jsme jich 5kg + 400 ks mini zakusku a dort a v 50lidech se po tom jen zaprasilo jak byli byborne..
Odpovědět
Profilova fotka
@vafly pikud ještě sháníte, můžete za 2 týdny přijít ochutnat mé koláčky 😉
Odpovědět
Profilova fotka
Hodně chválené koláčky dělají v Mníšku;-)my je budem brát tam....;-) .....
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Svatební koláčky pečeme v cukrárně ve Zdibech (cca 2 km od okraje Prahy). Vše samozřejmě z másla a z poctivých surovin. Nepoužíváme žádné náhražky a umělé příchutě. Navíc děláme koláčky i bez lepku, DIA, bez laktózy, nebo i bez ostatních alergenů.
Odpovědět
Profilova fotka
Take shanim kolacky v Praze... ;)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme od Boromejek
Odpovědět
My jsme měli koláčky i dort od Vendy z Příletic (e-dortiky) Byly naprosto bezkonkurenční, 1kg za 300Kč a byly to takové ty lehké, malinké s posypkou. Opravdu se jen rozplývaly a nechávali jsme si je i dopékat, protože byly hned fuč. To samé bylo s dortem. Udělají vám i ochutnávku jak koláčků, tak náplní do dortu :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?