Svatební koláčky Ostrava a okolí. Doporučíte cukrárnu?

Profilova fotka
Ahoj holky, můžete mi někdo prosím doporučit pekárnu, cukrárnu??? :-) Zatím jsem byla na vzorky koláčků v Orlové a jinak nevím kam se obrátit. Moc děkuji Kristýna
Odpovědět
1
2
5
Profilova fotka
ahoj, před 4i lety se vdávala moje sestra a koláče nám pekli v Bílovci. od té doby jsme je objednávali několikrát na všelijaké oslavy a stále jsou výtečné a naprosto bezchybné...já je budu mít i 2008. jsou to norm. koláče...cca 5cm v průměru, ne ty malinké, "svatební", ale zato úžasné. takže doporučuju.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj moc děkuji za radu, můžu tě poprosit o kontakt? na kolik výjde jeden koláček?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my měli koláčky od Bočka z Krmelína a byly výborné, už jsme je od té doby 2x objednávali na oslavy, dobré jsou i z Petřkovic.
Odpovědět
Profilova fotka
z petřkovic a můžeš mi poradit kde tam??? děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Taky hlasuju pro Bočka, my jsme je nechali zmrazit, co zbyly, a jedli jsme je ještě te´d a byly výborné.
Odpovědět
Profilova fotka
Tynko: jak je v Petřkách náměstí tak tam nevím jak se ta pekárna jmenuje, ale je tam cedule a směrovka, ale Bočky nám chutnaly více a zvítězily, ty byly na 2 místě.
Odpovědět
Profilova fotka
tak to zatím nemůžu ale jedu právě domů, tak se ti tam zeptám a příští týden odpovím :))
Odpovědět
Beruška Sviadnov
Odpovědět
Profilova fotka
taky hlasuju pro Berušku ve Sviadnově, jinde neobjednáváme ;-)
Odpovědět
ja jsem pro pekarnu bud v Krmeline,Stare Vsi nad Ondrejnici....jinak kalkulaci ti udelaji podle velikosti, prichuti, naplne a poctu ks... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
moc děkuji zapíšu si a v lednu objedu kdo ví jaké budou ceny
Odpovědět
Profilova fotka
holky, znate pekarnu v silherovicich? tam maji taky mooooc dobre kolacky ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
a kde v šilheřovicích?
Odpovědět
Profilova fotka
jmenuje se to pekarna M&K Lipinsky
Odpovědět
Profilova fotka
hm tak to nezám máš s nima zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
jj, mam, me teda chutnaji i znamym!
Odpovědět
tynko: az budes m nejaky cenik, hod to sem (nebo do IP), docela mne to zajima
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj učtě pošlu :o)))
Odpovědět
Profilova fotka
Od Bočka z Krmelína jsou dobré. Ale my budeme mít z Havířova, lepší jsem ještě nejedla, ale bohužel nemužu napsat z které pekárny - měla je přítelova babička objednané na oslavu a protože nám moc chutnaly, slíbila nám, že nám je objedná i zaplatí na svatbu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No my jsme zkoušeli koláče z Šilheřovic a vůbec nám nechutnali s Bočkovými (Krmelín) nebo s Petřkovicemi se nedají vůbec srovnat a s kravařemi už vůbec ne (ale ty jsoui už moc drahé). Nás u Bočka vyšly na 6 Kč/ks. Pečou je ze středy na čtvrtek, tak kdo by je chtěl ochutnat jet pro ně ve čt ráno.
Odpovědět
katyoo7: a ty Kravarske?? neznam, co je to zac? v cem jsou lepsi? jsou male nebo velke? jak vychazi ta kalkulace??(mam to ale otezek, co? :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
Kravařské jsou jedním slovem úúúúúúúúžasné ještě lepší než od Bočka, jsou velké průměr cca 8-9 cm příchuťe tvaroh, mák, povidlo, meruňka a myslím že ořech, ale stojí kolem (resp. v létě) stály 12 Kč/1ks a množstevní sleva není, nám se to zdálo dost. Jinak na dorty zajeďte do Ludgeřovic - nepoznáš že není domácí (žádné umělé krémy) a jsou i krásně nazdobené, mám je v albu tak mrkni.
Odpovědět
katy: u nas bude pect kolace babicka (respektive babicky), aspon s tim tak trosku pocitam, ale myslim, ze par zkusebnich by se taky hodilo, tudiz klidne vemu i ty z kravar, prece jenom v tom zanedbatelnem mnozstvi se to ztrati... Jinak nad dortem uvezuji v Klimkovicich ve skole, ty mistni kocky co se tam uci, jsou pry strasne sikovne, ale jeste uvidim, jaka bude reference i od jinych lidi na ne, kazdopadne lugerovice se znacim do denicku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Cirru: to si umí někdo s babičky zařídit. tak až pojedeš přes Kravaře tak se tam určitě stav je to cukrárna Jařabová) na hlavní cestě, když už tam budeš dej si i větrník, ten je taky super. Jinak tě budu muset zklamat, budeš se vdávat ve stejné době jako jsem se vdávala já. Také jsme chtěli dorty z učňáku z Klimek, volali jsme ale bohužel to pečou až starší učni a ti začínají praxi až v 2/2 října, tak bych se divila, kdyby v r.2009 to bylo jinak a právě proto jsem po dlouhém hledání objevila ty Ludgeřovice. Celomarcipánový dort stál 170 Kč/kg a krémový s posypem 140 Kč/kg. Vždy si můžžeš vybrat příchutě co máte nejraději. My měli ořechový (ten marcipánový poschoďák) a čokoládový s mandlemi byla podkova.
Odpovědět
katy: aha tak to je docela smula, ale co uz, nevadi vyberu neco jineho...i když mám pocit, že na ostravsku moc cukraren neni...byla jsem ted cca 3 roky mimo a ted se nestacim divit...u nas (Stara Bela, Proskovice, Belsky les) uz neni ani jedna cukrarna a v blizke okoli (Dubina, Zabreh, Vyskovice) tak y o nicem nevim...a ja mam tolikrat chut na stary dobry jadrovy trubicky, vetrnik, laskonku....a nikde nic :-(
Odpovědět
Profilova fotka
cirruso - klasické zákusky dostaneš na Dubině v Intersparu - jsou dobré, ale ty jejich dorty - blééé. Dobrá cukrárna byla v Hrabůvce ve Špalíčku, ale bohužel ji přestěhovali někam do Poruby (ale nevím kam přesně). Teď tu snad už vážně nic není - nemám ani kam zajít s děckama oslavit narozeniny, ještě že dorty na svatbu napeče teta.
Odpovědět
petrajurinova: jj o tech zakuskach ve Sparu vim (jsem ze Stare Bele), ale spis mi tu fakt chybi cukrarna - neco kam si v nedeli po obede muz zajet na kafco a nejakou mnamku...Uz jsme si s pritelem rikali, ze to je docela dobry podnikatelsky zamer, tak mozna tady neco i vyprodukujeme ;-) a pak z vas chci mit ty nejcastejsi navstevniky
Odpovědět
Profilova fotka
Týnka...mě se zdá, že Tě od vidění asi znám :-D A pokud jo, tak jsi odněkud z Fifejd a tam je strašně dobrá cukrárna - od nich budeme mít zákusky, mají tam mini za 6kč, ale mě teda nepříjdou mini vůbec, spíše tak akorát x-)
Odpovědět
Profilova fotka
cirruso, tak jestli něco vyprodukujete, tak už máte první zákazníky :-D . Jinak jestli máte kola, tak to máte kousek do Krmelína a tam ze Světlova směrem na Proskovice bývala cukrárna paní Joklové (úplně na konci Krmelína). Ale nevím jestli ještě fungujou jako cukrárna. Ale pečou pořád - buchty a rolády dodávají i na Dubinu do jednoho malého obchůdku.
Odpovědět
Profilova fotka
takže už vím pekárna Bláha, Bílovec. výtečné. a taky jsem ještě ochutnala od Černochů z Veřovic...ty jsou moc dobré. ale myslím, že yt Bílovecké podstatně lepší. alespoň můj jazýček to takhle ohodnotil 8-)
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?