Svatební koláčky obalené cukrem

Profilova fotka
Ahoj holky, trochu se trápím se svatebními koláčky. Potřebuji dodavatele, co dělá svatební koláčky, ne klasické ale vázané, namáčené nejlépe v rumu nebo v máslu a obalené cukrem. Jednou jsem takové na svatbě měla a úplně se rozplývaly na jazyku. Bohužel ty už sehnat nepůjdou. Proto sháním někoho, kdo by nám je na svatbu udělal, ale bohužel nikoho nemohu najít. Máme možnost koláčky vyzvednout v Praze, Českých Budějovicích a Písku. Nevíte o někom? Děkuju :-)
Odpovědět
Přesně ty také sháním, akorát já mám k tomu ještě i požadavek na design, ty na obrázku jsou takové..... no a bohužel nenacházím. Tak snad někdo poradí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ono koláčky se natírají v rozpuštěném másle smíchaným s rumem a pak se obalují v cukru dneska už to takhle klasicky dělá málo kdo s designem u těchto koláčků moc nevymyslíte oni prostě jeden jak druhý být nemohou. Recept je myslím kdesi z Plzeňska. Kdyby někdo chtěl mám ho doma, ale o někom kdo peče nevím. Mě bude péct maminka a teta.
Odpovědět
U nás na Moravě jsem už takové jedla. Ale to je pro vás daleko :-(
Odpovědět
Ja budu mit takove od pani ze sousedni vesnice, co doma pece, akorat tedy jeste daleko mensi. Ale to je Chrudim, do Prahy taky daleko docela :-/
Odpovědět
Myslim ze podobne delaji v cukrarne v praze na Hajich u kina, ono je nejlepsi se dohodnout s cukrarkou, ja taky chtela pralinly ktere nebyly vubec v nabidce a nebyl problem. Pokud sezenes presnej recept tak spoustu pani v duchodu co kdysi pekly a cukrarily to vezmou jako vyzvu, ale urcite trvejte na ochutnavce
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dělám vázané koláčky, jsou potírané máslem a rumem, obalované v cukru.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?