Svatební koláčky na poslední chvíli - Praha, máte tip?

Profilova fotka
Moc prosím o radu, na poslední chvíli nám vybouchnul dodavatel svat. koláčků. Svatbu máme za 14 dnů!!! a vůbec nevím, kam se obrátit. Nemáme tip na dobré a cenově přijatelné svatební cukroví? Moc díky za každý tip!
Odpovědět
Profilova fotka
@kristyna2013 Zkus tady http://www.krusovickapekarna.cz/prode..., my od nich meli svatebni kolacky a byly vynikajici, uplne malicke, vydrzely dlouho mekke a kdyz jsem chtela objednavat dva mesice predem tak mi napsali at se ozvu az v tom tydnu pred svatbou.
Odpovědět
Profilova fotka
tomas.mesner@centrum.cz Komunikuje obvykle jeho žena, pí. Mesnerová, pečou výborné koláčky, které vydrží dlouho čerstvé. Budeme je od nich nejspíš mít, nechali nám i na ochutnávku, ať víme, do čeho jdeme :-) Ale nevím, jestli je udělají takhle do 14 dní...zkus...
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě zkusím, díky za tip! A co jsem pochopila z toho jejich dlooooouhatanskeho ceniku, tak mají 260 Kč/1 kg, je to tak?
Odpovědět
Tak do Krušovické pekárny jedu pro koláčky zítra, to by neměl být problém je udělat takhle rychle - my akorát objednáváme posvícenské, protože ty svatební jsou strašně pidi :-) Takže v sobotu po svatbě můžu poreferovat, jak byly výborný (ale už jsme je měli na ochutnávku, takže vím, že budou super) A u paní Mesnerové jsme byli dneska pro svatební cukroví, takovou lahodu jsem už dlouho nejedla, až jsem litovala, že jsem neobjednala víc, aby mi něco zbylo :-) Ale obávám se, že bude mít objednávek už asi dost, zkus to.
Odpovědět
Profilova fotka
@kristyna2013 Mam pocit ze ten cenik na netu neni uplne aktualni, my platili primo v Krusovicich 290,-/kg, prazske prodejny je maji myslim za 300,-/kg, na kilo nam vychazelo myslim 140 kolacku (jsou malicke, odhadem 3cm v prumeru) jak pise @lenelka tak maji o neco vetsi (proste klasicka velikost kolacku) ale jinak naprosto stejne posvicenske, ty jsou tusim o stovku levnejsi, sami nam je nabizeli, ze je lidi hodne berou jako svatebni
Odpovědět
@kristyna2013: já to objednávala přes jejich mail s tím, že si je vyzvednu na prodejně v Praze. Svatební byly za těch 290 Kč / kg, jsou velký jak padesátikoruna, možná o malinko větší. Mně se na tom moc nelíbilo to, jak jsou malinký, tak jsou prostě nalepený na sobě (protože náplní rozhodně nešetří ;-) a i mi pár lidí říkalo, že to je nepraktický, že na to, aby měli něco v puse, tak musí sníst 3 - 4 najednou :-) Ty posvícenské jsou úplně stejné, akorát jsou v průměru tak 4 cm, do kila jich bude něco kolem 60 - 65 ks, jsou to přesně šikovné jednohubky do pusy. Cena je 195 Kč za kilo. Doporučuju si je zkusit - mají prodejnu na Smíchově nebo ve vestibulu metra Dejvická, mají je na krámě vždycky.
Odpovědět
Profilova fotka
@lenelka A ja prave byla nadsena ze jsou takove minipidi a plno naplne, posvicensky jsem uz musela nakusovat, asi mam proste malou pusu :-D i u hostu byla dobra odezva.. a v krabici nam je dali naskladane tak, ze nebyli k sobe nijak nalepene a opatlane, takze toho bych se tolik nebala :-)
Odpovědět
@martaveg Já byla přesvědčená, že si vezmeme ty svatební, taky se mi líbili moc, ale pak jsem je dávala na ochutnávku asi čtyřem lidem a všichni na mě koukali jak na blázna, že prej co to je za mini, že když si daj jeden, tak v tý puse ani nepoznaj, co snědli. Navíc stovka rozdíl ceny na kile už není tak úplně málo :-) Každopádně buď jak buď, maj je fakt moc dobrý :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jeee tak to díky díky, jsem moc šťastná za tip, hned tam jdu napsat :-)!
Odpovědět
Profilova fotka
za mě určitě paní Mesnerová (edortiky) - báječné koláčky. Svatební mají být maličké ne? ;-)
Odpovědět
Ahoj, já objednávala koláčky v Libušíně - kousek za Prahou - dokonalé, byly do 3 dnů
Odpovědět
Profilova fotka
Tak edortíky jsou do 28.7. na dovolené :-)! deby: a nevíš prosím název té pekárny?
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?