Svatební koláčky - kde v Brně a okolí?

Profilova fotka
Zdravím všechny nevěsty. Chtěla bych se s vámi poradit ohledně svatebních koláčků. Máme svatbu v neděli a paní u které jsem dnes objednávala koláčky mi řekla, že si pro to můžu v pátek kdykoli přijet. No tak z toho chápu, že to chce péct ve čtvrtek což mi teda přijde dost brzo. Tak se chci zeptat jak dlouho pečete nebo jste si nechali péct koláčky vy? Mám starost o to, aby byly dobré samozřejmě. Popřípadě jestli mi můžete doporučit, kde v Brně a okolí jste si je nechávali dělat vy a byly vynikající. Děkuji a přeji hezký den všem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě doplním, že cena vychází 3 Kč na jeden, je to dobrá cena? :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Pekarna a cukrarna Zdena Mikulcice - okres Hodonin. Cena 5,70 za kus, ale opravdu skvele!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@miccap dobrý večer, pokud máte svatbu v neděli, tak nemusíte mít vůbec strach z koláčků vyzvednutých v pátek. Pokud je použito kvalitních surovin při výrobě, tak koláčky musí být i v neděli vynikající. Jinak zde byl návrh Pekárny Zdena z Mikulčic, o té bych popřemýšlela, přichystá vše sladké na svatbu i s dovozem.. kvalitně a profesionálně. Vlastní zkušenost.
Odpovědět
Profilova fotka
@miccap Já Vám je klidně upeču i v sobotu ráno... :-)
Odpovědět
@miccap Z vlastní několikanásobné zkušenosti doporučuju Cukrářství Rohatec (vedle Hodonína) - nejlepší koláčky, co jsem kdy jedla a navíc dlouho vydržely vláčné. Cena je 5,-/ks, ale nevím, jak jsou na tom kapacitně a jestli pečou i v sobotu. Možná záleží i na množství.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?