Svatební koláčky a minidezerty v Praze, máte zkušenost?

Ahoj holky, kdy jste měli zkušenosti s dobrou cukrárnou nebo pekárnou, kde bych sehnala svatební koláčky, tak prosím dejte vědět. Díky Market
Odpovědět
Projdi si diskuze, které už jsou tu založené, je jich tu hodně ;-) , namátkou: http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/d... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s...
Odpovědět
Ahoj, já měla svatbu 15.9.2012 na kterou jsem měla koláčky a minidezerty z cukrárny ministerstva vnitra na Pankráci. Koláčky stojí 194,-- Kč/kg a minidezerty 6,--kč/ks. Všem moc, moc chutnalo. Když měla svatbu sestra, tak je tam měla také koupené. Kontakt najdeš na stránkách zařízení služeb pro ministerstvo vnitra.
Odpovědět
Profilova fotka
U kávy si vše můžete vybrat a ochutnat v naší cukrárně. Je to lahoda.
Odpovědět
Me pekla kolacky i dort pani Lenka Inemannova (Svatebni Dorty Praha). Vse bylo vyborne a pani je moc ochotna a ve vsem vyjde vstric.
Odpovědět
Ahoj my měli svatbu minulou sobotu cukroví jsme nechali upéct V Berouně v Mimě mini zákusky po 4a 6 korunách výborné a na žižkově na Kubelíkové 25 malá cukrárna skoro na rohu tam po 8korunách a koláčky 315kč za kilo.Pani byla moc milá a ochotná pečou i dorty.
Odpovědět
Profilova fotka
Dort, zakusky a vysluzky sme mali z cukrarne MIMA v Beroune. Vsetci sa mohli utlct po dorte. Mal vrchnu vrstvu marcipan, nie fondan ktory sa neda skoro ani jest. Na tanieroch nic nezostalo a ludia si este pytali pridat. Nadseni sme boli ako mi tak aj hostia. A este k tomu vsetkemu nas dvojposchodovy dort, fakt obrovsky, s marcipanom aj s marcipanovymi ozdobami stal 1800,- A minidezerty sme mali 4,-/ks Vsetkym doporucujeme.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Minidezertíčky, zákusečky, koláčky na svatbu, svatební dort no prostě vše sladké mají hrozně dobré v cukrárně hájek hájková. Byla jsem teď celé prázdniny ve Štěchovicích u přítele a cukrárnu jsem navštěvovala pravidelně, strašně jsem si to tam oblíbila...teď se dívám, že je dokonce i v Praze http://www.cukrarna-hajek-hajkova.cz/....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
My měli naprosto úžasné a krásné koláčky od svatbiky.cz a poměr cena kvalita skvělý. Navíc bez chemie a z domácího ovoce, tohle hodně řeším :). Nakonec jsem zjistila, že 13 kilo koláčků zmizelo na svatbě za 1,5 hodiny, a to nás bylo padesát, asi jsme toho měli vzít víc :) :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?