Svatební dorty z e-party.cz, máte zkušenost?

Profilova fotka
Nevesty nebo uz spise vdane pani nemely jste svatebni dortik z e-party.cz? Vypadaji krasne ale jsou i tak dobre? Dekuji za jakoukoliv zkusenost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@incognitka my od nich měli dort i minizákusky a 99% lidí co dort ochutnalo ho chválilo. Jednání bylo skvělé, měli jsme i malou ochutnávku a vzhledově přesně podle představ. V den svatby dort dodali na místo hostiny, dokonce se sami zajímali jak to bude ještě než jsem volala já, protože svatba byla v období letošních záplav v Praze.
Odpovědět
Profilova fotka
@hany22 moc děkuju :-) nedopadl mi dort domluvený už strašnou dobu předem tak teď sháním něco na poslední chvíli.. svatba příští sobotu a jsme z Liberce, ochutnávku už tedy nestihnu, proto se ptám :-) Dort nám dovezou, pravda za 2500 Kč ale pokud bude takový jako na obrázcích a ještě dobrý, tak to za to asi stojí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@incognitka aha :-/, tak to držím palce. Ta doprava je docela dost, my to měli jen za 500kč (30km). Určitě to bude v pohodě. Drž se
Odpovědět
Určitě jste neprohloupili, měli jsme od nich svatební (mám v albu) a ještě jeden pro jinou příležitost + svatební koláčky. Taky jsem od nich ochutnala plno zákusků a vždycky spokojenost největší. Ať se vše povede! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji všem za zkušenosti a podporu! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Možná by mi ještě pomohlo, jaké jste vybírali korpusy a krémy... jestli třeba nemáte fotky dortíků na řezu..když jste krájeli :-) budeme mít patrový, každé patro může být jiné a uvnitř je možnost ovoce - měli jste??
Odpovědět
Za sebe doporučuji čokoládový korpus, čokoládový krém a maliny - fantastická kombinace (měla jsem od nich dvakrát i v tom svatebáku, který se tváří naoko světle :)
Odpovědět
Profilova fotka
@incognitka čokoládový korpus je lepší, my měli 1 patro světlé,protože čokoládu každý nemusí. Krémy jsou dobré oba a jako ovoce jsme měli jahody, ale maliny budou určitě taky výborné :-). Jinak fotku mám ve svatebním albu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@claimee mnam, to zní výborně! Děkuju za tip ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hany22 dortík jste měli nádherný! moc moc děkuju, vše co máme na svatbu mít jsem předem viděla nebo ochutnávala a tak jsem byla trošku přepadlá, že dort uvidím a ochutnám až v den D a bála jsem se, abych nebyla zklamaná a každému chutnal... teď už má dušička klid :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hany22 @claimee Holčiny a objednávaly jste velikostně dort pro přesně takový počet lidí, který byl na svatbě nebo méně? Všichni říkají, že se dort nikdy nesní... Budeme mít něco málo přes 60 lidí, mám brát třípatrový kde píšou na 60 porcí?? děkuju 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@incognitka jj, my to měli na počet hostů. Něco zbylo, tak jsme vzali do práce.
Odpovědět
Článek se načítá
Já měla dvoupatrák pro 33 lidí, psali, že je to 40 porcí. Upřímně toho dortu bylo až kam - moc. Ta jedna porce je totiž fakt obrovská. Dost nám zbylo, tak se rozkrájel do výslužek, ale nejsem toho zastánce, protože mi přijde, že ten dort tu krabičku akorát zašpiní. To, že zbyl může být i tím, že kolem byly další sladké věci - minidezerty, koláčky, čokofontána. Záleží, zda máš ještě sladké i jiné než dort. Pokud ano, vzala bych možná i ten dvoupatrový. Mají okolo 5-6 kg, to si myslím, že fakt bohatě stačí, pokud chceš, aby se celý dort snědl na svatbě.
Odpovědět
Profilova fotka
@claimee @hany22 Omlouvám se, nechci Vás pořád dokola otravovat s tím samým, ale dort jsem právě objednala a na Vaše doporučení jsem chtěla čokoládový s malinami... maliny prý bohužel do těchto potahovaných nejdou, protože jsou moc vodnaté a mohly by prosakovat a pak se na nich taky prý dost rychle tvoří plíseň, takže by nechtěli, abychom až večer rozkrojíme dort byli nepříjemně překvapeni. To mi přijde jako super jednání, že to takhle řeknou. Paní mi tedy doporučila višně a jahody - jedno a jedno patro a prostřední přemýšlím že by byl světlý korpus a co třeba kávový krém? Nechutnali jste u nich? A jak vůbec chutnají ty krémy - prý jsou to odlehčené máslové, ale to máslové mě v dnešní době prostě děsí! Bojím se, aby dort nezůstal každému na talíři rozňoumaný, protože bude hutný a těžký....
Odpovědět
Profilova fotka
@hany22 u Tebe v albíčku jsem koukala, že chlapeček baští tmavý dortík ale promazaný je nějakým světlým krémem - co to bylo za kombinaci? :-D
Odpovědět
@incognitka Chodíme k nim pravidelně s kámoškou na kafčo a občas si dáme do nosu - dortík, dezert. Ještě se mi nestalo, že by mi něco nechutnalo, těžký másláky nesnáším, ale toho se od nich fakt nedočkáš. Navíc, sama peču potahované dorty a např. přímo pod potah by měl máslovější krém určitě přijít, ale jen tence, aby ti dortík vydržel pěkný a nerozpouštěl se. Podle mě píšou máslové hlavně z toho důvodu, že nepoužívají máslové náhražky. Fakt bych se nebála... Máslákům se vyhýbám a u nich mi chutná moc. Ovoce jsi vybrala super, kávový krém nemusím a to kafe jinak můžu na litry :) Btw rozhodně neotravuješ :)
Odpovědět
Profilova fotka
@claimee v pohodě :-), chápu, že potřebuješ informace. My měli každé patro jinak nakombinované. Tmavý dort, světlý krém a světlý korpus, tmavý krém a proloženo jahodama. Krémy jsou máslové, ale opravdu lehké, taky mě to nejdřív vyděsilo ;-). Měli jsme oba základní korpusy i krémy. Ten tmavý byl myslím čokoládový, kávový jsme určitě neměli.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanny22 @claimee Jeste jednou Vam chci podekovat, na Vase doporuceni dortik objednan a neudelali jsme chybu. Dort dovezli presne jak bylo domluveno, vypadal krasne - presne jako na obrazku a chutove byl skvely! Vsem chutnal a snedl se uplne cely! :-D Nakonec jsme meli vrchni patro cokoladovy korpus s kavovym kremem, prostredni vanilkovy korpus s coko kremem a prolozeno jahodami a spodni kompletne cokoladovy taky s jahodami - ten chutnal nejvice! :-)
Odpovědět
No tak ten je luxusní, jsem moc ráda, že to dopadlo na jedničku! :) Ty kěty jsou úchvatné, to je umělé nebo živé?
Odpovědět
Jo a samozřejmě gratuluju k svatbičce, hodně lásky do dalšího života! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@claimee dekuji :-) kvety jsou zive, mela jsem je i ve svatebni kytici takze vse ladilo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@incognitka tak to je skvělé :-), byl nádherný. Gratuluji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hany22 děkuji :-)
Odpovědět
@incognitka to je ale blbost s těma malinama,hihi... i banán ti zčerná a zkazí se ti,pokud ho krémem pořádně neobalí . pokud jde o máslový krém,ten prostě pod potah a jako rantl kolem odlehčených krémů prostě patří... :D navíc např višně jsou hodně vodnaté... :D
Odpovědět
jinak dortík byl krásný....
Odpovědět
Profilova fotka
My sme mali z e-party svatebni kolacky a boli uzasne, aj cena je podla mna dobra....nebala by som sa od nich objednat ani svatebni dort.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?