Svatební dorty na Valašsku, kdo peče krásné a dobré?

Holky z Valašska, poradíte kdo v našem kraji peče krásné a chuťově dobré dorty?
Odpovědět
@petrazmoravy my si budeme nechat pect dorty od pani Slovackove ze Vsetina..delala nam uz dorty na ruzne rodinne slavnosti a vzdy spokojenost, i cena doba. Dnes jsem ji volala, jestli se muzeme sejit a probrat nejakou mou predstavu a vlastne i kolik toho budu chtit a tak...a nabidla mi, ze mi rovnou pripravi vzorecky, tak to jsem vyla uplne mile prekvapena. Zkus si zadat do vyhledavace svatebni dorty vsetin a je to stranka, kde bude v kontaktech pani Slovackova:) Kdybys to nenasla, pisni do zpravy. Nebo to uz mate poresene?
Odpovědět
Zadej si vyhledat valašské cukrářství, Nedašova Lhota :-)
Odpovědět
@alphen maji dobre svatebni kolacky, presne takove hledam...tyhle malinke:)
Odpovědět
svatební koláčky jsem vyzkoušela od několika cukrářek, ale žádné nepředčily tyto z Nedašovy Lhoty. Kromě toho, že velikostně jsou tak akorát, tak chutnají a vypadají skvěle. I třetí den jsou chuťově jak ten první. Vím, že paní cukrářka poměrně dlouho ladila recepturu než dosáhla současné chuti a podoby a oplatilo se :-)
Odpovědět
Ahoj, úžasné domácí cukroví pečou v Brumově u Valašských Klobouk. A cena je taky skvělá, tuším, že 5 nebo 6 korun za minidesert. Vdávám se v Praze a přesto mám všechno cukroví a koláčky objednané tady a pojedou 400 km.. :-)
Odpovědět
@anovia a nevíš přesně kdo ? zákusky, frgály zamluvené máme, už jen dorty
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?