Svatební dorty a minizákusky Ostrava. Kde mi upečou?

Profilova fotka
Prosím poraďte mi, kde nechat udělat dortíky a minizákusky v Ostravě, aby to nebylo drahé jak blázen, třeba doma kdo dělá, nebo zkušenosti nebo kde jste si nechali vy, péct dortíky a zákusky...moc prosím
Odpovědět
@petana.11 ahoj na veletrhu co ted byl byl pan prokop a měl úžasné mnam mnam pochoutky .. ale na ceny jsem se neptala, jen jsem tam uždibla poklábosila malinko a utíkala :D byla přehlídka
Odpovědět
Ceny dortů od pana Prokopa jsou od 5-10tis. Kč, ptali jsme se na výstavě... Jinak paní dělá dorty v Ostravě, asi si tam taky necháme udělat, stačí zadat do vyhledávače dorty od gorolky... ted doufám, že to nesmažou, že dělám reklamu :-(
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj ja jsem sice z Bohumina ale je tu pani pece vyborne i zakusky a ceny perfektni,pokud mas zajem pisni m meila ja ti napisu co a jak blanuskanikolka@seznam.cz ahoj Blanka :-)
Odpovědět
Mě na tom veletrhnu zaujala i cukrárna Viki, která tam měla luxusní koláčky a 6kg dort v marcipánu vyšel na necelé dva tisíce. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dorty beru z Ollies...absolutne super, nepouzivaji zadne umeliny a nahrazky, cenove velmi priznive. Mini zakusky jsem mela na narozeninovou oslavu z cukrarny na Fifejdach - Cukrarna Rehova. Byly bezkonkurencni a zaprasilo se po nich :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My meli dorty a minizakusky od pani Tylkove z cukrarstvi Aknel, Ostrava-Radvanice. meli jsme svatbu v jednom z nejteplejsich dni, dorty drzely, vse precizni, i cena skvela. bereme dorty i na jine prilezitosti a stale spokojenost:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dorty z Ollies určitě super ale cenově a chuťově i vzhledově není špatné taky ta Viky, udělala vždy vše podle přání.
Odpovědět
Profilova fotka
taky doporucuju cukrarnu Aknel. Meli jsme od ni dorty i minizakusky na svatbe, pak jeste i ma kamaradka a oboje na 1*, cenove taky OK (pro srovnani, poptavala jsem dorty i v Ollies a v Aknelu byly o 1/3 levnejsi).
Odpovědět
Profilova fotka
ja doporuciju pekarnu ve Fryčovicích... meli jsme od nich zakusky i kolacky a vse suprove...a cena mi prijde taky vyborna ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ty mini zákusky od Prokopa byly vynikající.. nevíte, jestli ještě někdo dělá takové podobné? zdálo se mi to trošku drahé... chtěla bych i pár netradičních mini zákusků, ale nic kromě cukrárny p. Prokopa jsem takového nenašla :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepší dorty jsou od Leničky jsem sněma 100% spokojená bereme už asi 3tím rokem od ní a nikdy nezklamala.... ;-) http://www.facebook.com/Esemes.cz?ref...
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme měli dort a minizákusky z cukrárny Zuzana v Hrabůvce, ale myslím, že minizákusky tak nedělají, ale objednávají, ale je to fuk, hlavně že byly výborné ;-) a dort taky a nechávám tam dělat i dort manželovi k narozeninám, pokaždé s jinou náplní (teda pokud se mi zrovna nechce ho upéct)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj.Já měla dorty a minizákusky od pana Prokopa a byli vynikající.A nezdálo se mi to drahé :-(
Odpovědět
Já můžu taky doporučit Aknel. Měli jsme dorty v marcipánu, koláče i takové minidortíky a všem chutnaly. Nic nezbylo :-) a bereme od té doby i na různé oslavy a vždycky spokojenost.
Odpovědět
Profilova fotka
holky dneska jsem byla na ochutnávce v Aknel a jako takové koláčky co nám dala tak to bylo něco absolutně bezkonkurenční snad všem co jsme měla, rozplývaly se na jazyku a např od Viki mi předtím chutnaly a teď me úplně překvapily od Aknel. Dorty taky moc dobré ceny taky mi přijdou ok takže doporučuji zajít aspoň na ochutnávku :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Ahoj, měli jsme dort od slečny Ireny a byl výborný, každé patro mělo jinou náplň, byl lehký, žáden máslák a opravdu vynikající a navíc opravdu nádherný ! Irenka Vám udělá dort podle Vašich představ, je nápaditá a splní všechna přání ! Přidávám kontakt : i.ozanova@seznam.cz Tím že peče pro radost se na ceně dá bez problémů domluvit ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Já můžu doporučit mistra Vonku :) . Měli jsme dorty v bílé čokoládě, minidortíky s náplní a ručně dělané pralinky. Protože nám chutnaly, tak objednáváme i na oslavy atd...má třeba i zákusky a sušenky. V poslední době má i online objednávání, jsou tam fotky těch výrobků a složení, nemusím tedy telefonovat, nebo spisovat emaily :) odkaz nedávám, ať to není reklama, každý ať si vygoogluje mistr Vonka :)
Odpovědět
Zdravím, objevila jsem debatu ohledně svatebního dortu v Ostravě. Neslyšely jste o cukrářství v Hošťálkovicích? Podle mě dělají moc dobré dorty, takové poctivé, domácí :-) i vzhledově to vypadá moc dobře...a není problém se s nimi načemkoliv domluvit, vždy mi vyšly vstříc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
na mini taky doporučuju Prokopovy Dorty :)) ty rakytníkové byly naprosto famózní, zkoušela jsem na výstavě a několikrát si dokupovala :D jinak dortíky peču i já :D
Odpovědět
My už jsme zkoušeli Ollies a byli jsme spokojeni, ale teď bereme dobroty od Mistra Vonky, stejně jak píše Bára. Mistr Vonka má většinou svoje originály, ale když se podíváte třeba na Sachr (mimochodem nejlepší Sachr, jaký jsem kdy jedla), tak je vidět o něco větší váha a nižší cena. Teď se ale nemůžeme nabažit jejich Čokoládovníku (hodně čokolády a tvaroh s čerstvým ovocem, mňam... vždycky hledám příležitost k objednání :-) ) a makronek s dvojitou náplní.
Odpovědět
Jedině Aknel!!!! Cena, dobrůtky, vynikající... Ollies dobrý, ale nejsem milionář. Jen učitelka.... :D
Odpovědět
já taky souhlasím aknel
Odpovědět
Profilova fotka
záleží jakou máš představu :) já doporučuji moji mamku!:) pošlu do IP fotky, pokud budeš chtít:)
Odpovědět
Profilova fotka
prokopovy dorty;)
Odpovědět
Já tedy rozhodně Aknel doporučit NEmůžu. Už bych tam nikdy nešla. Chuťově byl dobrý, to ano, ale vzhledově mě velice zklamal. (přikládám fotky). Paní nebyla ani ochotná ho upravit, že nemá čas. Dort byl křivý, zdobení hrozné. Kolem obvodu byla stužka, která byla kratší než dort, takže se ani nespojila. Nahoru jsem chtěla červené gerbery místo toho mi dala růže, které se na svatbě nikde nevyskytovaly. Na řezu byly vrstvy křivé, že i já bych to zvládla lépe. Hroznéééé, nikdy víc. (na 2. fotografii je dort - nevěsta, který je od naši známé)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?