Svatební dort z Ollies?

Milé nevěsty a vdané paní, máte zkušenost se svatebním dortem z cukrárny Ollies? Jejich zákusky jsou výborné :-) , přemýšlím tedy o svatebním dortu od nich, jen se trochu obávám ceny. Preferuji nepotahovaný dort - viz. foto, cca pro 40 lidí. Měla jste některá podobný? A na kolik Vás přišel? Byly jste spokojené? Uvítám foto pro inspiraci :-) Těším se na Vaše příspěvky.
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme 1patrový limetkový dort od Ollies (jako 2. svatební dort). Myslím, že vycházel okolo 500,- ale přesně to nevím, dostali jsme jej darem.
Odpovědět
Mám dojem, že tu nevěsta měla podobný dort z Ollies a byl snad kolem 10 tisíc :-p, ale byl dost velký.
Odpovědět
Taky uvažujeme o dortu z Ollies asi 2 max. 3 patra, ale počítám, že to vyjde tak 500 kč jedno patro plus zdobení atd...takže cena bude asi vyšší...........ale chuťově mají dorty super.
Odpovědět
Profilova fotka
Kdyz se podivas na jejich stranky, tak tam najdes i ceny:-) ale ten tvuj tam nevidim, myslim si, ze bude stat okolo 5 000 Kc. Ty dorty jsou fakt poctive a dobre, cena tomu odpovida, bohuzel :-)
Odpovědět
@lomilomi No právě, chuťově je to dokonalé :-) Nevadí mi dát za úžasný a vynikající dort více peněz, ale 10 tisíc by už bylo fakt moc :-( ..kdyby bylo patro kolem 500 kč, to by se dalo :) Budu tam muset zajít a zjistit co a jak. Jsem z Olomouce, mají tu pobočku, údajně snad není problém dort dovézt z Ostravy, kde se vyrábějí.
Odpovědět
Sestra od nastávajícího měla dort z Ollies na svatbě. Je určitě z těch dražších, ale vypadal úžasně a byl výborný.
Odpovědět
@huwik Těch 500 kč by bylo ok. A chutnal ? :-)
Odpovědět
@radkaja Uff, to je pálka :-( Ale záleží pro kolik lidí.
Odpovědět
@elin...ka Na stránky jsem koukala opakovaně :-) a četla reference spokojených zákazníků. Jen tu cenu jsem nikde nevyšmejdila.
Odpovědět
Holky, 500korun za svatební dort z Ollies je fakt úplně mimo...těch 5000 je mnohem reálnější cena, vždyť mají ceny na stránkách...ale za mně taky chuťově prostě neeeej ;-) ..našla jsem na jejich stránkách i ty, co chceš..a 5000 je jestě málo ;-) http://www.ollies.cz/dorty-pro-specia...
Odpovědět
@xlostris Díky za odkaz, no jo cena je dost vysoká :-( Těch 500kč bylo myšleno za 1 patro bez zdobení a tak. To bude dilema :-) Ale i tak tam zajdu a uvidíme, co z toho vzejde :-) Neznám chuťově lepší zákusy a dorty ;-)
Odpovědět
@malw Počítala bych s cenou cca 4-5tis.:) Patro za 500 by bylo malé..kamarádka měla od Ollies 3-patrový dort, podobný tomuto http://www.ollies.cz/svatebni-dorty/s... , pro 40 lidí to prý bylo za 7500,- cca..ale byl výborný:)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@malw jj, chutnal. Ale ten 1 patrový byl taková ta klasika, co tam nabízí v cukrářství. Je to 8 porcí... Limetkový je fakt super, ten máme z Ollies nejradši. :-) Taky my jsme jim neříkali, že je to svatební, jinak by nám ho sice nazdobily, ale stál by mnohem víc.
Odpovědět
@alassia Taky bych si představovala 3-patrový pro 40 lidí, jen nepotahovaný. Jak to tady čtu tak možná i těch 4-5 tis bude málo :-(
Odpovědět
@malw musíš se domluvit s nima, to se fakt nedá takhle se zeptat na diskuzi;) každý má ten dort jinak zdobený, jinak plněný..někdo chce hodně krému, někdo chce více druhů krému, někdo to chce atypicky vytvarovat, jiný tam chce kytky nebo ovoce, nebo miliardu malých panáčků a iniciálů, což taky dost přidá na ceně..Asi bych volila variantu menšího zdobeného svat. dortu a ještě jednoho obyčejného, velkého, kulatého patra bokem...co by nebylo tak zdobené, jen třeba ze stejného matroše:) to by se pak krájelo neofiko už (jen na množství v podstatě) zbytku hostů. Takto na chuť to stačí, nemusí to být nazdobené:)
Odpovědět
Pokud chceš trochu ušetřit, tak bych tak jak píše @alassia nechala udělat svatební třeba jen dvoupatrový a do počtu porcí bych vzala ty nezdobené, které tam mají normálně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?