Svatební dort z okolí Břeclavi. Znáte cukrářku/cukrárnu?

Ahojte holky, chtěla bych se zeptat, jestli znáte nějakou cukrářku a nebo levnou cukrárnu v okolí Břeclav. Letos v červnu máme svatbu a potřebuju co nejdřív obědnat dort jinak si ho budu muset snad uplácat sama :-o jinak omlouvám se, jestli je podobné téma už někde založené, ale já hledala a nic nenašla :-(
Odpovědět
@budulinekk Ahoj, sladké je u nás v režii svatebních maminek - asi před měsícem objely cukrárny v okolí a volba nakonec padla na Hustopeče - Cukrárna Jitka (777 731 844, 777 731 852) - na mě zůstal jen výběr dortů, tak jsem si seskládala fotky tady z inspiračky a zanesla je k nim na prodejnu. Paní Jandeková mi hned večer volala, s ničím nebyl problém... Jinak na hody jsme brali cukroví z Čejče, vím, že si chválí i terezínskou cukrárnu... přímo břeclavské, tak tam přehled zrovna nemám, ale pokud by bylo nejhůř, tak u Tesca je cukrárna a tamní dorty jsou fenomenální! 8-)
Odpovědět
@kar_lin Děkuji, a za kolik tam vychazí kilo? dnes jsem si volala do Mikulova cukrárna Větrník a maj kilo dortu za 170-180 kč.. marcipánového.. to se docela dá co? chci třípatrový a tak aby měl nejakých asi osm kilo. jak ho budete mít velký vy? cukroví naštěstí vybírá tchýně, ona má na to nervy :-) budem mít i pro maminy, nevíš za kolik tam mají u toho Tesca? nějaky maly jen..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj, to je super cena v mikulove, muzes mi rict kde? dekuji
Odpovědět
@zabaaa ale ta cena je rok stará :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevadi, shanim nekoho z breclavska kdo dokaze udelat slozity dort, i nekoho kdo pece doma.
Odpovědět
@zabaaa http://travnickova-peceni.webnode.cz/... zkus tady, některá nevěsta od paní dort měla a chválila si ho
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuji, uz jsem pani kontaktovala. Tak uvidime
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?