Svatební dort z cukrárny Ollies

Chce si objednat svatební dort od Ollies. Má to jeden háček.... nevíme který. Měl by to být takový, který by se zavděčil většině hostů 8-) Měla jste některá, nebo budete mít svatební dort z Ollies? Jakému druhu byste daly přednost?
Odpovědět
jak máme vědět, co vám bude chutnat? :-) (já se vdávat ve F-M, dám si z Ollies všechno...)
Odpovědět
NIkdy se nezavděčíš všem... Měli jsme 3patrový, 2 patra čokoládová, 1 světlé, náplň malinovou, potažený byl fondánem. Měli jsme mezi hosty paní, která je celiak, proto jsme nechali udělat jeden dort bezlepkový. S paní majitelkou byla velmi dobrá domluva, dovoz jsme měli nakonec zdarma, což nám ušetřilo čas, starosti i peníze. Dort jsme doladili k barvě svatby.
Odpovědět
Vím, že nemůžete vědět co nám bude chutnat. Spíš je to takový průzkum, kterým zjistíme, která chuť je ,,pro svatbu,, nejoblíbenější a tím třeba vhodná i pro nás :-)
Odpovědět
Profilova fotka
měla jsem limetkový jako druhý dort, všem chutnal víc než svatební. Limetkový u nás doma milujou všichni :-)
Odpovědět
@persida ollies je podle mě příchutěmi dost specifický, takže málokdo měl asi podobnou...zajděte tam třeba s rodiči na ochutnávku a uvidíte.
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla z Ollies takový myslím čokoládový se šlehačkou a byly v něm slazené višně nebo třešně..Nosí nám to při různých přiležitostech kolegyně v práci..Pokaždé ten samý, a já, ač odpůrce čokoládových dortů, si v něm vždycky pořádně smočím ten svůj mlsný rypáček :-D
Odpovědět
@barter je pravda, že když jsme byli na ochutnávce našeho dortu, tak to bylo tak dobré, že jsem se olizovala i po příchutích, nad kterýma normálně ohrnuju nos. Prostě z dobré cukrárny to lidem nemůže nechutnat :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?