@cermij Záleží opravdu jen a jen na tom, co Vám chutná a co máte rádi. Těch variant je opravdu mnoho. Dají se udělat odlehčené varianty právě z tvarohu a šlehačky, nebo krémy z másla, šlehačky, čokolády. Určitě bych dortík proložila ovocem, dort hodně osvěží. Pokud máte zájem o více informací, můžete písnout. Markéta
@im4fun No právě.. proto se ptám. Paní co by mi měla dělat dort, mi právě říkala, chtěla jsem dort Philadelfie a že prý by se to propadlo... Ták proto se ptám no :) Já právě nechci žádný takový ten klasický máslový. Chci nějaký letní a svěží... ale prostě nějak nejsem schopná říct co....
@kaprik23 Tak my budeme mít sice jen pro 25 lidí, ale aspoň dvoupatrový by to chtělo, ale prostě nemám vůbec tucha jaký. Paní na pečení po mě už chce vidět všechny informace, jaká barva, z čeho atd atd, ale jááá nevím :(
@cermij cauky, ono to neni tak o dortu, ale o jeho skladovani. my meli svatbu v srpnu, vedro k padnuti, 30 stupnu. dort byl celej den v lednici v restauraci a vyndali ho vecer na krajeni a hned byl rozkrajen a snezen. takze zadny problem s propadanim nebo naplni. nechejte si ho udelat podle toho, co vam chutna, jen si proste ohlidejte ulozeni a je to 8-) 8-)