Svatební dort, z čeho ho máte?

Holky jsem na pokraji zoufalství.... Z čeho máte svatební dorty? Svatbu mám v létě. Děkuji :-S
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít cheesecake, na léto ideální:)
Odpovědět
Profilova fotka
My meli red velvet a vzhledem k tomu ze testo je takove nadychane a krem lehce nakysly diky tvarohu, tak myslim ze i na leto by sel..
Odpovědět
ovocny, s šlehačkovym kremem, svatba je v červnu
Odpovědět
jogurtovo - ovocný krém, svatbu máme v červnu
Odpovědět
@cermij Záleží opravdu jen a jen na tom, co Vám chutná a co máte rádi. Těch variant je opravdu mnoho. Dají se udělat odlehčené varianty právě z tvarohu a šlehačky, nebo krémy z másla, šlehačky, čokolády. Určitě bych dortík proložila ovocem, dort hodně osvěží. Pokud máte zájem o více informací, můžete písnout. Markéta
Odpovědět
@im4fun a máte více patrový?
Odpovědět
Profilova fotka
@cermij jojo, máme dva třípatrové, ale budou na etažérech, páč ten tvaroh by to jinak neunesl :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám podobné obavy - jednak jaký dort udělat a hlavně jak velký...?? Svatba bude ke konci srpna a počítáme zhruba se 70 lidmi...
Odpovědět
@im4fun No právě.. proto se ptám. Paní co by mi měla dělat dort, mi právě říkala, chtěla jsem dort Philadelfie a že prý by se to propadlo... Ták proto se ptám no :) Já právě nechci žádný takový ten klasický máslový. Chci nějaký letní a svěží... ale prostě nějak nejsem schopná říct co....
Odpovědět
@kaprik23 Tak my budeme mít sice jen pro 25 lidí, ale aspoň dvoupatrový by to chtělo, ale prostě nemám vůbec tucha jaký. Paní na pečení po mě už chce vidět všechny informace, jaká barva, z čeho atd atd, ale jááá nevím :(
Odpovědět
Dort se dá vyztužit-pod patra podložky a měl by to zvládnout, ale bylo by lepší ho udělat na stojanu s jednotlivými patry pro jistotu
Odpovědět
Profilova fotka
@cermij tak cheesecake má být z filadelfie a právě z toho důvodu musí být na etažérech.
Odpovědět
Článek se načítá
@im4fun Vím, vím ;-) děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Meli jsme malinovy s horkou cokoladou, jukni do meho alba:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cermij cauky, ono to neni tak o dortu, ale o jeho skladovani. my meli svatbu v srpnu, vedro k padnuti, 30 stupnu. dort byl celej den v lednici v restauraci a vyndali ho vecer na krajeni a hned byl rozkrajen a snezen. takze zadny problem s propadanim nebo naplni. nechejte si ho udelat podle toho, co vam chutna, jen si proste ohlidejte ulozeni a je to 8-) 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?