Svatebni dort vysocina

Profilova fotka
Ahoj, poradte prosim kde sezenu svatebni dort za rozumnou cenu. Dekuji Klara
Odpovědět
Tady je galerie dortů a kontakt na paní v Jihlavě. http://dorty.artmama.cz/user/3907/images Osobně jsem dort od ní nechutnala, ale podle obrázků i diskuzí se snaží dělat dokonalé dorty i s moderními krémy, jezdí taky na různé kurzy a tak. Psala mi, že dort (chtěla jsem bez dobení, jen potah) stojí 250kč/kg, což je úžasná cena.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě doporučuji kamarádku Ladu Snížkovou!!! Budem u ní 1000% brát dorty, máme s ní báječné zkušenosti. Dort udělá na míru a přání! Tady je odkaz na její stránky https://www.facebook.com/pages/Dort%C...
Odpovědět
@tynkash Kamarádka má taky krásné dorty. Kde bydlí a za kolik dorty dělá?
Odpovědět
Ahoj, v pátek jsem navštívila cukrárny v Brodě, šidláka v horní ulici rozhodně nedoporučuji a tu novou cukrárnu na náměstí taky ne (tam nemají ani katalog), objednala jsem si ted narozeninový v té cukrárně na rohu v dolní ulici, jak tam byl dřív vodafone, měli tam nejhezčí, které jsem v pátek obešla, tak uvidíme jak bude chutnat...jinak bych si asi svatební dorty, cukroví a koláčky nechala udělat v cukrárně fontána v přibyslavi (mají i webovky), do HB mají dovoz zdarma a zákusky mají výborné...
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja Ve Velkém Meziříčí, co jsem od ní měla dorty tak to bylo vždy individuální podle toho co jsem si všechno navymýšlela ;)
Odpovědět
@tynkash Tak to je do Havlíčkova Brodu moc daleko , ale díky za odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
@polnizajic dekuji za tip
Odpovědět
Já mohu doporučit pekařství Řečice ze Žďáru
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@klara015 ahoj, za mě jsou nejlepší dorty a celkově sladké od Evy Prokešové. Peče kousek od Moravských Budějovic. Stráky má www.prokesova.cz. My si od ní bereme dort a věnečky. Ale ať jsem od ní měla cokoli (a že toho bylo :-D ) bylo to vždycky nepopsatelně skvělé ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?