Svatební dort v Praze - Karlíkova továrna na dorty

Zdravím všechny, právě hledám někoho, kdo by nám upekl náš svatební dort. Docela mě zaujala nabídka Karlíkovy továrny na dorty (karlikovy-dorty.cz/). Máte s nimi někdo zkušenost? Případně nemáte nějaké další tipy, kde upečou pěkný dort za rozumnou cenu?
Odpovědět
Profilova fotka
Koukni na edortiky.cz. Mohu je vřele doporučit! Kvalita za rozumnou cenu!
Odpovědět
kdyby ti neslo o vzhled jako ze potrebuejs primo svatebni, tak ja mela odtud www.nasladko.cz . ochutnat muzes v caffe giraffa na suchdole nebo v zahradnictvi u chladka,. takovy double choco nebo schwarzvald, to je poezie pro deti ale i obecne delaji vyborne cheescaky. na netu mas sesty dort zdarma, ja mela pro 80 lidi 6 na svatbu - jeden detsky, pak ty double choco a schwarzvaldy. Jeden pak zustal, myslim, zejsem davala i do vysluzek. celkove teda za nejakych 2500 6 dortu a fakt namina obrovska. Mozna by ti na prani i udelali do poschodi, to nevim. Ale u nas vyhrala chut nad vzhledem. Ja ty piskotove nekremove nemusim.
Odpovědět
Ahoj, meli jsme dort z Prahy 6 Lemon-dorty.eu , jsou moc sikovni. Dvoupatrovy z marcipanu se stuhou. Zadny chemie a barevny fondany. Proste vyborny dort z domaci vyrobny, zname je uz roky a byli jsme moc spokojeni!! Doporucuju :-) daj ti tam masli nebo ovoce nebo kytky co budes chtit :-)
Odpovědět
Moc díky, edortiky se mi líbí a už jsem si psala o informace :-)
Odpovědět
a ty edortiky.cz fungujou jak? nevidim tam zadnou adresu nebo kontakt, to je pouze eshop?odkud jsou?
Odpovědět
ty edortiky peče paní jako soukromá osoba, o kontakt jsem si napsala, během 5 minut mi odpověděli a pak už jsem se s paní přímo domluvila
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj holky, byly ste spokojené s edortiky.cz?
Odpovědět
Kamarádka měla dort od edortiky.cz. Chuťově byl dort dobrý, cenu bohužel nevím. Mně ale kamarádka moc paní Mesnerovou nedoporučovala - zklamáním bylo, že to peče někde doma. Ale třeba to má jako koníčka.
Odpovědět
@victorie_hanzlik promiň,ale proč je zklamání,že to peče doma,nejhezčí dorty právě pečou domácí cukrářky,protože mají na to čas si s tím vyhrát :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Měl někdo dort od Karlíka? Ceny a vzhled vypadají rozmuně, ale dle fotek to vypadá, že mají jen výrobnu, tak nevím ani jestli je možnost ochutnávky, bez té to samozřejmě nejde. Kdyby někdo měl zkušenosti, prosím podělte se:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?