Svatební dort v Praze a okolí, doporučte

Profilova fotka
Ahoj holky, mohly byste mi prosím doporučit nějakou cukrárnu nebo někoho ověřeného z Prahy, kdo peče svatební dorty za rozumnou cenu? Představovala bych si bíle potažený 3-4 patrový dort /70 porcí/ za cca 4000,-. Dívala jsem se do starších diskuzí, ale žádné aktuální tipy jsem nenašla. Moc díky :)
Odpovědět
1
2
my budeme mit dort a makronky od zuzky dvorakove..http://www.domacilaskominy.estranky.cz/ je na ni strasne moc pozitivnich ohlasu a recenzi :) po novem roce k ni jdeme na ochutnavku abychom si sestavili dort dle svych chuti :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nuninove my mame uplne stejny plan :) Tesime se, mnam ;)
Odpovědět
Profilova fotka
My meli od Zuzky Dvorakove a muzu jedine doporucit :-) akorat to chce domluvit termin velmi brzy, ma hodne objednavek
Odpovědět
Ahoj, mrkni na me svatebni album, je tam i odkaz na cukrare, je to trochu netradicni pojeti dortu (66 porci) stal 5400,- ale urcite by klasicky mel levnejsi;-) jinak u nej za kvalitu fakt dam ruku do ohne;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verarius Ahoj, my jsme měli makronky od Zuzky Dvořákové, jak píšou holky, a dort od Dorty Praha od Petry Novákové. Cena velmi příjemná, na to, že neměla vzor, tak nám ho udělala lépe, než jsme si představovali (v mém albu nebo na jejích stránkách). Byl naprosto fantastický, mohu jen doporučit.
Odpovědět
je tu par holcin co pecou i doma,ale vazte si jejich prace,kolikrat jsou dorty hezci a z kvalitnejsich surovin nez z cukraren... a myslim ze 70 porci za 4000 neni zadna slava... holky jako nechodite nakupovat? vite kolik stoji treba potahovka bila a nebo slehacky,mascarpone,maslo atd??za saty na jeden den date i nekolik tisic ,za sklenicky,raminka,smetacek s lopatickou a jine nesmysli taktez a za da se rici jidlo pro 70 lidi chcete usetrit na nespravnem miste neni to jen dort,je to nebo by mel yt stredood svatebni tabule,na kterou budou vsichni radi vzpominat....
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Doporučujeme Lemon dorty. Dále opravdu výborný cukrář Anna Magdalena - výborné dorty a cukrovinky vlastní výroby ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@1adriana1 nechápu, když mi píšeš zprávu, proč to samé pak ještě píšeš do diskuze. Každopádně dort opravdu není středobodem svatby a šaty jsou pro mě důležitější než dort, proto za ně logicky utratím víc peněz a myslím, že každá nevěsta dá za šaty víc peněz než za dort, kterej se sní za 10 minut. Takže díky za názor, ale příště to stačí napsat jednou.
Odpovědět
Nemohl by sem, prosim, dat nekdo pribliznou cenu za dorty od Zuzky Dvorakove?
Odpovědět
Profilova fotka
Kamaradka mela ctyrpatrovy k tomi dva male, makronky, cupcakes a drobne cukrovi do Candybaru od p. Dvorakove a mela to za 8000...bylo toho oopravdu docela dost a hlavne exkluzivni chuti a vzhledu. My se ted chystsme na ochutnavku...chceme jedine ji ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@martik3 zapomnela jsem dat odpověď ;)
Odpovědět
Článek se načítá
Wow, ctyri patra, to je parada:-) no osm tisic je dost, ale je tam i dost polozek, tak ja ji zkzsim napsat a uvidime. Kazdopadne dekuji za odpoved:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martaveg Ahoj, já budu mít taky dort od Zuzky Dvořáková. Příští týden mám ochutnávku. Máš nějaký typ co bych měla určitě ochutnat, co bys mi doporučila. Díky
Odpovědět
Já můžu vřele doporučit cukrárnu Anna Magdaléna. Dort byl luxusni a to jsem teda velmi náročná, co se dortů týká :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@brunhylda ja mam schuzku 30.1. ;) Od kamaradky vim, zw ma uzasne vsechno a hlavne vse nadherne vypada. DoporuciLa mi coko mascarpone s malinami, mascarpone s jahodami, tu bilou coko s passion fruit a mascarpone s limetou. A budeme ochutnavat i koláčky ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@tessina87 já taky přemýšlím o coko mascarpone s malinami, mascarpone s jahodami a pak jsem chtěla zkusit krém gianduja (jemný italský lískooříškový nugát), malinové pyré. Ale je to těžká volba, taky mě láká skoro všechno. Koláčky zatím domluvené nemám, ale hodně nad nima uvažuju.
Odpovědět
Profilova fotka
@brunhylda My si za priplatek nechame udelat jesre dalsi 3 prichute at vim, ze jsme vybrali dobre ;) Ale stejne se asi budu drzet tech vice "tradicnich" prichuti kvuli tomu at to chutna každému ;) Dam ti vedet, jake ty kolacky byly a uvidis ;)
Odpovědět
My měli dort z Erhartovy cukrárny. Cca. 60 porcí za 5 500 Kč. Vážil přes 7 kilo. Všichni si chválili. My jsme byli naprosto spokojení i s úrovní servisu - od první schůzky s ochutnávkou po dodávku do restaurace. Vše bylo přesně tak, jak jsme si dohodli.
Odpovědět
Profilova fotka
@brunhylda To asi zalezi spis co vam chutna, my jsme ochutnavku brali jako testovani cukrarky nez na vybirani chuti :-) vetsinu prichuti jsme nakonec ochutnali az na svatbe a vsechno bylo vynikajici.. meli jsme cupcakes cokoladove s visnemi (klasicka kombinace, ktera nam chutna a urcite nikoho neurazi) a orechove s kavovym kremem a bilou cokoladou (orechovy cupcake byla vlastne jedina inspirace z ochutnavky, byl vynikajici, akorat jsme menili ovocnou napln za kavovy liker, kazdopadne ten nam hoste chvalili) nas svatebni dort byl red velvet a pro maminky byl extra cokoladovy s whisky (ten si moje mamka prala zopakovat k narozeninam :-D) apro tchanovce Madeira s bilou cokoladou a broskvemi v brandy
Odpovědět
my mame se zuzkou schuzku 6.2. :) budeme mit dvoupatrovy ctvercovy dort pro cca 40-50 osob za 3000kc pak dve mala srdicka rodicum a makronky..obecne mi psala ze za 3 patrovy dort pro 50 osob je cena cca 3500kc
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@nuninove diky za super tip :) muzu se zeptat jak je to pak s vyzvednutim dortu apod.?
Odpovědět
Profilova fotka
@tessina87 můžu poprosit o kontakt na p. Zuzku Dvořákovou a odkud je? Děkuji :-)
Odpovědět
@kamili co sem slysela tak zuzka doveze kam je potreba..a co mi psala jedna pani tak pry ani nechtela zalohu a dorty platili az po svatbe
Odpovědět
Profilova fotka
@nuninove dekuju :) a nevite jeste jaka je cena za makronky? na strankach jsem nic nenasla :-)
Odpovědět
ta pani mi posilala jejich vyuctovani objednavky a mela tam makronky za 10kc @kamili
Odpovědět
Profilova fotka
@nuninove 10 kc/ks predpokladam :) to je pekna cena
Odpovědět
ano :) @kamili
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?