Svatební dort, sní se celý?

Holky, teď všechny co jste již svatbu měly. Snědl se váš dort , nebo na to nikdo neměl chuť a zbylo vám toho dost?
Odpovědět
Profilova fotka
U nás si všichni kousek dali (když odmítnou, přináší to smůlu jak jim samotným, tak svatebčanům), měli jsme třípatrák a na 18 lidí se snědlo necelý patro a půl, zbytek jsme si vzali domů a sami si ho dožrali:-D
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsme meli tripatrovy pro 50 lidi a zbyla nam pulka spodniho patra, takze docela dost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli třípatrák, cca 9 kg na 50 lidí, snědl se až na spodní patro - toho zbylo asi 3/4 (ale měli jsme hodně zákusků) Rozkrájeli jsme ho do výslužek. Ale lidi si chodili i přidat, protože dort byl opravdu chutný..
Odpovědět
Profilova fotka
Ono záleží i na počasí. My jsme měli dost horko a na sladké nikdo moc chuť neměl. Navíc dort musel brzy po zakrojení na hodinku zpátky do lednice, protože se nám začal roztékat - nakonec se ho snědla asi polovina (3 patra, 8 kg na 40 lidí).
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli 4 poschodí na 45lidí a ještě dvojité srdce od babičky a sami jsme si nechali třetinu z každého dortu jinak každý si dal dort a pak jsme všem hostům dali kousek dortu a cukroví atd domů. Zbylo nám jen dost cukroví a to vzali rodiče do práce a bylo to :)
Odpovědět
Profilova fotka
Co se nesnědlo na svatbě, dala jsem se zbytkem minizákusků do výslužky a vyšlo mi všechno akorát. Měli jsme 3 - patrový dort a 250 minizákusků na cca 35 lidí.
Odpovědět
Profilova fotka
U nás si vzal každý (cca 45 lidí), dort byl 3patrový, vážil 12 kg a zbylo celé spodní patro a část prostředního.
Odpovědět
určitě se počítá s tím, že něco zbyde a že to nebude "natěsnotku" tak akorát, to by bylo trochu faux-pas. Zbytek dortu se hodí do výslužek, případně se kus dortu dá zmrazit a vytáhnout za pár neděl - nic se mu nestane, chutná báječně. odzkoušeno. 8-)
Odpovědět
My ho ani nerozkrojili nakonec, nikdo na to neměl chuť, bylo vedro a všichni se radši cpali steakama, než sladkým...takže jsme ho načali druhý den ráno sami (třípatrák) a rozdali rodičům, něco snědli sami a něco zamrazili....Kamarádi taky nerozkrojili, taky nebyla chuť.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
my sme meli ty minidorticky.. a taky se to nesnedlo.. ani polovina .. sem to rozdavala domu.. takze podle me kdyz nekdo dela hlavni dort a dorty dekuji za dceru a dekuji za syna.. tak to tam tak akorad cely den lezi.. osycha.. a proste nikdo v te hore jidla na sladky uz nema ani chut a kor kdyz mate na stolech zakusky
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli třípatrový (každé patro jiné) a bylo na něj cca. 30 lidí. Byl tak vynikající, že si spousta lidí dala víc kousků, aby ochutnala od každého patra trochu (i babičky cukrovkářky, kvůli kterým se dělalo schválně jedno patro dia - stejně ho nikdo nepoznal). Zbyl kousíček největšího patra, který se dorazil druhý den při pohodové zahradní party/posezení, která plynule navázala na předchozí den. Ale sama holčina v restauraci byla mile překvapená, jak zmizel. Prý nepočítala, že ho zvládneme v takovém počtu tak rychle dorazit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme stejný problém, na svatbě 170 lidí a dort byl 6-ti patrový + 2 patra extérně, k tomu bylo spoustu cukroví a minizákusku a 2 čokoládové fontány a zbyly nám skoro kompletně to největší patro + kus 2.největšího a 2 externí dorty a spoustu cukroví. Docela mě to překvapilo, protože v cukrárně se dušovali, že to nebude dost a to dostal každý docela velký kus. Ale je pravda, že už na svatbě bylo tak dost jídla.
Odpovědět
Článek se načítá
u nás se celý nesnědl, ale to byla chyba hotelu, měli jsme sedm pater pro 70 lidí, nakonec jich přišlo 50 a to den předtím všichno tvrdili že dorazí, ale hotel rozkrajoval malé kousky, krájeli asi 2 cm široké pásky, což bylo teda hodně málo, když pro 50 lidí rozkrájeli jeden a půl dortu a to byli malé dorty, měli asi 30 cm v půrměru. cukroví se také snědlo všechno a to jsme k tomu měli i ovoce, marcipán a mnoho dalšího, ale bylo to díky tomu že vše bylo na rautech, tak si každej mohl dát co mu chutná. ale dort byl výbornej, lepší jsem nikde nejedla.
Odpovědět
Profilova fotka
U nás se snědl, jen se po něm zaprášilo, měli jsme tři velká patra, dělaný byl na 50 lidí, porcí bylo asi 65, odvezli jsme domů jen 2, které jsme chtěli schovat
Odpovědět
My máme svatbu také až v září, takže nemůžu radit, ale budeme mít 36 hostů, třípatrový dort o 9 kg a 300 minizákusků, taky koláčky a doma budu dělat dort zastudena se zakysankou pro malý dětičky a myslím, že se vše sní.
Odpovědět
My jsme měli třípatrový dort pro 50 lidí a zbyla půlka jednoho patra. Tak jsme to rozkrájeli a dávali ještě k výslužce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nas se taky nesnedl cely. Zbyla skoro pulka, protoze jsme meli i dort syrovy a ten lidi chteli vic :) Neco z dortu se dalo do vysluzek a zbytek do mrazaku, aby ho mohla zkusit i moje druha sestra, ktera na svatbe bohuzel nebyla.
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme 3 dorty (třípatrový svatební a dvě srdce), na hostině 30 lidí a snědlo se skoro vše, zbyl jen malý kousek.
Odpovědět
meli jsme 2 tripatrove (jeden na hostinu 40 lidi a druhy na raut 100lidi plus co zbylo z hostiny) a teda jen z jednoho zbylo jakesi nepatrne torzo, jinak se snedly skoro cely.
Odpovědět
my meli kolem 30 lidi, a sladke jsme meli jen dort a par kolacku na stole... dort byl tripatrovy, ale celkem maly, spodni patro v prumeru 35cm, ale byl to medovnik, potazeny marcipanem, takze kazdy byl rad, ze dostal jen maly kousek, protoze byl hrozne syty... ale byl fakt vyborny, pochvalovali ho i ti, co jinak sladke moc nemusi, kazdy ho dostal do vysluzky a jeste nam zbyl ke snidani :-D
Odpovědět
Profilova fotka
u nás se dort nesnědl, všichni byli plní, celý den vpodstatě jedli a dort byl čtvrtý chod během svatební hostiny. Jen pár lidí si dalo dort a to také díky tomu, že personálu trval servis neskutečně dlouho (první tanec se odehrál až po 9hod večerní...) V kuchyni nám dort rozkrájeli na "kusy" a rozdávali jsme ho hostům, kteří šli domů. Veliké kusy dortu zbyly když jsme šli jako poslední spát ale přes noc se dort "ztratil" a ráno nebyly nikde k nalezení. Personál nám řekl, že nic nezbylo a to co zbylo to se vyhodilo.. vzhledem k tomu, že to byl dort dělaný na zakázku a porce stála cca 100,-kč na osobu... tak jsme byli dost zklamaní :-( Moje rada - nenechávejte v kuchyni přes noc nic, co Vám bude líto když druhý den ráno nenajdete... ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?