Svatební dort s jedlou krajkou Ostrava a okolí do 300,- Kč/kg?

Ahoj, prosím, poraďte, kde bych v Ostravě a okolí (Havířov, Karviná, Orlová, Bohumín, Dětmarovice, Lutyně...) sehnala svatební dort zdobený jedlou krajkou za rozumnou cenu ( dle mě do 300,- Kč za kg dortu)? Zjistila jsem, že jedlá krajka je celkem problém, je na ní třeba silikonová forma a nějaká speciální hmota, což domácí pekařky nemají a cukrárny taky ne všechny. A kde ji měli, tak za velké peníze (dávat 7000,- za dort pro cca 40 osob se mi zdá moc)... Díky moc za každou radu.
Odpovědět
Zkus napsat tady http://forum.dortomanie.cz/ , jestli by ti ho někdo neudělal, nebo třeba jen neposlal hotové krajky, které by ti pak cukrářka na dort přidala.
Odpovědět
ona ta hmota na krajku je dost drahá.... ;-) myslím že kdyby jsi chtěla třeba 350/kg,že je to i reálnější a hlavně taková normální cena ,které si holky počítají.....
Odpovědět
Profilova fotka
napsala jsem IP :-)
Odpovědět
to jen já trdlo si počítám málo ale jsem z druhého konce republiky ,,,
Odpovědět
Napsala jsem ti zprávu.
Odpovědět
Není pravda, že domácí cukrářky krajky nedělají :-) Jsou sice drahé formy i samotná hmota....ale co já znám kdo peče, je většinou má. Pro 40 osob je potřeba cca 8kg dort, ten na obrázku odhaduji na dort kolem 13-15 kg, má vysoké patra i dost velké průměry. Dal by se udělat tak kolem 10-12kg, Cena 300/kg na takový dort je málo :-( Pokud chceš i jedlé kytky, krajku, dort se musí vyztužit...tak to by bylo moc pod cenou na tu pracnost.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?