Svatební dort - Praha. Máte ověřenou cukrárnu?

Profilova fotka
Ahojky holky, prosím máte nějakou ověřenou cukrárnu, která dělá svatební dorty? Pokud možno : levně a s dovozem? Nemáte zkušenost s dorty přímo z hotelu Svornost? Moc děkuji, Míša
Odpovědět
Profilova fotka
Levně a ověřeně zároveň teda nevím, ale nejlepší dorty má Erhart, bere je každý i do práce na oslavy, každý známý je měl na svatbu, pokud se brali....fakt pečou skvěle a nejdražší taky nejsou
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné dorty má natalie harrisová - našla jsem jí náhodou na fb, ceny rozumné. kdyby se ti to nedařilo, napiš mi, nějak se toho doberem :)
Odpovědět
Mohu doporucit Hajek Hajkova oproti Smichovskemu nadrazi. Velmi prijemna a ochotna obsluha, prinesli nam katalog dortu, poradili a dokonce dali zdarma ochutnat kus dortu... Dort pro ca. 70 lidi za 2500kc
Odpovědět
Profilova fotka
Dorty od Áji jsou úžasné.
Odpovědět
Taky jsem fanda Hajkových dortů! Mají 7 (myslím) provozoven a určitě Ti ho udělají na objednávku. asi to s dovozem není, ale jejich dortíky miluji, tak si pro ně ráda skočím. Mám ráda ty jejich ovocné, tvarohové. Kdybych se vdávala v Praze a měla dort, bude od nich :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Erhartova dělá výborné dortíky a zákusky - je na Letné, ale není nejlevnější.
Odpovědět
Mohu doporucit Hajek Hajkova. Vyborny pristup, poradi vam. My jsme meli dort kava baylies. Byl vynikajici a lide si chvalili, ze to byl nejlepsi dort, jaky meli. Opravdu vynikajici. Dort pro 70 lidi stal 2500kc
Odpovědět
Bake shop na Starem meste, zdarma ochutnavka prichuti kremu a korpusu, velice prijemny pristup a dorty vynikajici :)
Odpovědět
Saint Tropez na Václaváku /resp. Vodičkova,pasáž Novák/...ale levný není..zato nepřekonatelný... ;-)
Odpovědět
doporučuji www.dorty-domu.cz skvělá koordinátorka petra dezortová poradí, pomůže a "ušije" dort na míru podle vašich přání, představ, barvy svatby i chuti. dělají nejen klasické, ale i cupcakes dorty. ceny jsou podobné jako všude jinde, ale servis a vstřicnost nadstandartní. dělají i svatební dny, kdy můžeš ochutnat náplně a těsta i koláčky... my navíc měli jedno netradiční přání na dozdobení dortu a také ho splnili bez problémů, před výrobou dortu poslali i náhled / vizualizaci dortu ke schválení... dort dovezli na místo také (do určité vzdálenosti po praze a od prahy je to snad i zdarma) my od nich nakonec brali i krabičky s výslužkou - jejich koláčky jsou vynikající a navíc je i zabalí do krabiček se stužkou v barvě svatby :o)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
puvodne jsme chteli dort z dorty domu,ale tripatrak ,ktery se nam libil stal 9000 coz na prislo opravdu moc. Ale dostala jsem doporuceni od kamaradky ,ktera nechala pro syna udelat dort star wars s postavickama a za super cenu.Pani to dela spis pro radost a je neuveritelna!! Nadherny tripatrak za 4000 - 14 kg dort s cukrovyma kytkama ,ktere byli stejne jako moje svatebni kytice.proste bomba a hoste si chodili pridavat,protoze takovou dobrotu pry jeste nejedli :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Prague City Cake - nejhezčí designové dorty, zajímavé a neotřelé příchutě
Odpovědět
My měli dort z cukrárny Kamel , která se nachází na adrese Francouzská 592/7, Praha-Vinohrady, 12000 - hned u zastávky tram 22 Jana Masaryka. Dorty tam mají vynikající, jogurtové - ne s žádnými tučnými máslovými krémy. Jsem stálou zákaznicí, teď v devátém měsíci těhotensví jsem tam opravdu denně :-)
Odpovědět
Ahoj holy, me pekla dort i kolacky kamaradka a byla jsem nadsena, nemluve o ostatnich lidech. A je z Prahy,..
Odpovědět
Profilova fotka
Ověřenou mám Erhartovu cukrárnu, udělali nám čokoládové dorty podle našich představ a s dovozem taky nemají problém ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
100% Hájek a Boušová - ovocný světozor!! Famózní dorty :-)
Odpovědět
Take doporucuji Erhartovu :) Svatbu mame zatim pred sebou, ale uz jsme od nich meli 3 dorty a jeden vytecnejsi nez druhy :-) .
Odpovědět
Erhartovu...Měli jsme dvoupatrový dort, každá vrstva měla jinou chuť. Design dortu také dle přání. Doporučuji. :-D
Odpovědět
@labelaisabela Myslis, Hajka, co rozpeka pripravene korpusy z pekarny a kremy nevideli maslo :D
Odpovědět
Profilova fotka
@ludek_martinka je ještě cukrárna Hájek a Hájková, tak myslíš určitě tu ;-) protože Ovocný světozor má vynikající dortíky!!! :-)
Odpovědět
@labelaisabela : Ne myslim, Ovocny svetozor...Ty dorty totiz nic nevazi...Dle toho to poznas...Ale vis jak, to je dano tim, ze tady v Cechach lidi sni fakt skoro vsechno...Takze jim to prijde skvele, ale kdyz si pak das kvalitni dort (jo je trochu drazsi) tak je to neskutecny rozdil
Odpovědět
Profilova fotka
@ludek_martinka tak schválně dej tip na "kvalitní dort"? ochutnám a porovnám ;-)
Odpovědět
@labelaisabela Tak to urcite neni problem...Pisni na kristynky.dorty@gmail.com o co bys mela zajem... :)
Odpovědět
Profilova fotka
@labelaisabela Saint Tropez nebo Prague City Cake....
Odpovědět
@labelaisabela Tak co, uz jsi to zkusila?
Odpovědět
Profilova fotka
@ludek_martinka promiň, ale psát si na "nějaký" email o ochutnávku dortu? Dej tip spíš na nějakou cukrárnu, kde mohu dortík ochutnat? Pro to, abych ochutnala si přeci nebudu objednávat celý dort... ;-)
Odpovědět
@labelaisabela To prave neni cukrarna, ale jedna slecna, co to dela pri studiu.... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Máte zkušenosti s dorty od Anna Magdalena?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?