Svatební dort Praha 5

Nevíte prosím o někom kdo peče dobré a hezké svatební dorty na Praze 5? Děkuji Petra
Odpovědět
Koukala jsem na Dorty od Rozarky.Sice to není Praha 5,ale mají krásné dorty za přiznivé ceny. Mají i webové stránky www.dortyodrozarky.cz Za kouknutí člověk nic nedá :-D Kateřina.
Odpovědět
dortyeva.cz/fotoalbum/
Odpovědět
Já jsem měla dort z cukrárny ve Zdibech, kamarádka teď minulý týden z cukrárny na Dobříši, mám zkušenost, že lepší zajet pro dort někam za Prahu. Kamarádce zapůjčili pro převoz i takovou bednu z polystyrenu, aby se dort neroztekl. A rozdíl byl i v ceně. Kamarádka si teď poptala celkem 4 cukrárny, 2 v Praze a dvě mimo Prahu. V Praze se s dortem pro 60 lidí nedostala na cenu pod 5000 Kč, nabídky byly přes 500 kč za kg, ty mimo Prahu cena za kg 350-400 Kč. Jen se dívám, že svatbu máte už srpnu, to je už dost pozdě něco shánět, ty lepší cukrárny mívají termíny na svatby zablokované i 3 měsíce předem. Hodně štěstí.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Tak ja mela dort od e-dorty a vse mi privezli na hotel a cens byla prizniva. Jinsk cukrarna evelina nebo rodinna cukrarna emil geigher, oboje na smichove :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj, peču dorty na různé akce jak konzervativní tak zážitkové, ze všech možných materiálů, pokud máte představu a ještě hledáte tak se mi klidně ozvěte. PetraDubska@seznam.cz nebo 604 712 897 . Petra Janečková.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?