Svatební dort - Praha

Doporučí mi někdo nějakou cukrárnu/paní? Děkuji
Odpovědět
www.luxurycakes.cz zarucuji spokojenost jsem zakaznici několik let žádná oslava se neobejde bez jejich dortu a svatební koláčky? ty si objednáváme ted jen tak:)
Odpovědět
nikde nevidím ceny ani orientační
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, chci nabidnout Vam nase sluzby. Vyrabime nadherne exkluzivni svatebni dorty, cupcakes, cakepops a rucne zdobene susenky. Nabizime individualni ochutnavky dortiku, behem kterych probirame i vzhled. Dorty dovazime na misto svatby. Podivejte se na nas profil a pro vice info nevahejte nas kontaktovat! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi Vám pomůžeme s návrhem a zajištěním svatebního dortu. Pokud Vás naše nabídka zaujme, neváhejte nás kontaktovat!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, snažím se vyhovět představám nevěsty jak chuťově, tak vzhledem dortu. Dávám přednost lehkým krémům a modernimu designu. Výrobnu mám na Barrandově, ráda se s Vámi sejdu. Volejte kdykoli 604990476. Lucie
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych vám nabídla naše služby. Všechny naše výrobky můžete ochutnat 25.3.2017, kdy se v naší výrobně bude konat bezplatná nezávazná svatební ochutnávka. Více informací naleznete v našem profilu:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?