Svatební dort, poraďte cukrářku. Krnov, Opava a okolí

Potřebuji poradit dobrou cukrářku nebo cukrárnu v okolí Krnova nebo Opavy. Moc děkuji:)
Odpovědět
My máme dort z Kamahaj je to cukrárna z Hradce nad Moravicí - přišly mi ty dorty chuťově nejlepší. Ještě co vím tak si holky chválí paní Pudovou a nebo cukrárnu Jařabová z Kravař - tam jsem chutnala jenom zákusky a z Kamahaje mi teda chutnali víc.
Odpovědět
Ahoj, doporučuju paní Staškovou z Opavy - Milostovic. Pekla nám nějaké zákusky a dorty. Všechno bylo podle představ a z domácího :-) Přesně na čas a přesně podle toho, co jsem si navymýšlela :-D Cena kouzelná :-) Dali jsme jí i naše vajíčka, tak je odpočítala z ceny. Fakt neměla s ničím problém. Peče i na oslavy atd. Jařabová byla ve svého času špička, ale už to ZDÁÁÁÁLEKA není, co to bývalo.
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží, kolik chcete do dortu investovat, my jsme se rozhodli pro kvalitu a vybrali dort od firmy "Prokopovy dorty". Je dražší, ale ingredience jsou opravdu poctivé - belgická čokoláda apod. :) Firma sídlí v Ostravě:)
Odpovědět
Profilova fotka
prokopovy dorty jsou chuťově moc dobré, pak mají ještě dobré dorty ollies (taky z OV) anebo doporucuji moji mamku :D Ale záleží také jaký styl cukrovinek hledáš! :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?