Svatebni dort Ostrava (Karvinsko)

Ahoj, hladam sikovnu cukrárku, s estetickym citenim, ktora dokaze upiect krasny nahy dort s kvetinovym zdobenim a aj chutovo vyborny! Svatbu chystame v Záři 2018. Diki
Odpovědět
Ahoj, my zvolili cukrárnu Bastien v Bohumíně, nemáme sice objednaný nahý, ale myslím, že je normálně dělají. A hlavně zákusky a dorty od nich jsou moc dobré, a udělají Vám ochutnávku náplní, takže můžete si nakombinovat dle libosti :) :) Akorát cenově se to někomu může zdát vyšší, my budeme dávat za 3 patrový potahovaný dort pro 50 lidí cca 5 tis.
Odpovědět
Ollies. Měli jsme nahý dort a chuťově jsem nic lepšího nejedla. :-) plus teda celý candy bar (makronky, brownies, mini cupcakes, tradiční koláče...) mrkni u mě v albu. Podle mě v kraji nic lepšího neseženete.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@shigella Ahoj, mohu se prosím zeptat, za kolik Vás vyšel dort z Ollies a pro kolik lidí byl? Plus ty ostatní dezerty by mě zajímala cena. Ollies je totiž známé, že je drahé :( Děkuji
Odpovědět
@piskotek13 Ahoj, dort byl pro cca 65 lidí. Hostů jsme měli jen 38, ale chtěli jsme 3 patra, vypadá to lépe. Stačily bohatě horní dvě - celé spodní nenačaté vzal taťka do práce pro kolegy. S cenou bohužel neporadím, vše sladké jsme dostali jako svatební dar od mé svědkyně (ta je autorkou) :-) Ale napiš do Ollies nezávazně pro cenovou kalkulaci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?