Svatební dort od mima.cz, prosím o vaše zkušenosti

Profilova fotka
Objednali jsme si dort v Berouně od MIMA.cz. Nejsem však moc nadšená z chutí máslového krému, který je prý potřeba v dolním patře kvůli stabilitě. Prý se nám přidá pod krém marmeládu a na krém ovoce. Moc prosím, zda máte někdo zkušenosti s touto cukrárnou, popř. jak jejich svatební dorty ve finále chutnají? Mockrát vám děkuji.
Odpovědět
@druhasance2 Je blbost, že tam musí být máslový krém. Dort se totiž může vyztužit umělohmotnými kolíky( je to běžný způsob) ,potom už se může použít jakýkoliv krém. Ono i máslový krém nemusí dort udržet když bude horko , takže bych vždy vyžadovala to vyztužení. Spíš si myslím , že jsou nepružní , jedou postaru a nezajímají se o novinky v cukrařině. Raději se poohlédni jinde .
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za radu...také se mi to moc nezdá a hlavně vím, že dorty se dělají na více způsobů a i z jiných surovin než je máslový krém, kterými se vyztužují...ach jo...to je boj s tím dortem....
Odpovědět
@druhasance2 Podívej se na stránky Dortománie.cz. Tam jsou cukrářky amatérky z celé ČR , mají tam galerie se svými výtvory a jsou velice moderní a hoodně šikovné. Nějak se tam dá vyhledat cukrářky i podle bydliště . :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ok, juknu na ně..:-) Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?