Svatební dort na srpen :-)

Není moc jednoduchý? Chci svěží dort na letní den..
Odpovědět
Je pěkný. Nebo ještě tento s jinak zdobenými boky. http://forum.dortomanie.cz/viewtopic....
Odpovědět
@lusia85 Mně se líbí :-) už jsi přemýšlela jaké korpusy a náplně? A jak budete to ovoce na volno servírovat? U nás by ale neprošel, přítel nerad ovocné dorty, takže my budeme mít bez ovoce.
Odpovědět
Díky, ne nepřemýšlela, poradim se s kamaradkou ktera mi ho upece, každopadně tam nebude máslový krém, nesnášim ho a pak to ani nikdo nechce jíst, ovoce dostanou hoste s kouskem dortu :-)
Odpovědět
@radkaja bych se musela registrovat :-D jinak se mi ten dort neukaže :-) Ale děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
je krásně jednoduchý, na svatbu perfektní:)
Odpovědět
@lusia85 to že je svatební, nemusí znamenat, že bude kýčovitě přezdobený ;-) je perfektní, na léto jak dělaný. Původně jsme chtěli taky ovocný. Ale pak jsme ustoupili jen k ovocné náplni - ale taky ne máslové. Je to moc těžký a hutný na léto. Bohatě stačilo, že byl potažený marcipánem, kterej byl až až sladkej... :-) Takže za mě určitě ano. Jinak na googlu je spousta krásný ovocných dortů: http://goo.gl/pDZSY Možností je spousta :-) Mně osobně se třeba vždycky líbily takovéto ovocné dorty:
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem pro všema deseti. Já odmítla marcipánový dort a budeme mít ovocný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My teď zkoušeli dort potažený potahovou hmotou (něco jako mandlovka, marcipán, fondán atd.). Uvnitř jsme měli čokoládovou náplň s banány. Bylo to dobré, náplň nebyla přeslazená, ale ta potahová hmota byla strašně tlustá a sladká. Takže teď přemýšlíme, do jakého dortu v létě jít. Ještě teď bude mít moje mamka narozky, tak vyzkoušíme v cukrárně další možnosti a varianty :) Ale ty ovocné nevypadají špatně :)
Odpovědět
Tak děkuji holky, jsem rozhodnuta, jen jste nevím jestli budu mít ten podstavec, nebo klasicky tri patra na sobe :-)???
Odpovědět
ahojky, má budeme mít tento: http://www.ollies.cz/svatebni-dorty/d... spodek bude mascarpone, a dvě patra tmavý korpus s pařížskou šlehačkou:) je to dobrota, máme to ozkoušené:)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já myslím, že není i špatný nápad pokud nemáte vyloženě rády marcipán, tak potáhnout čokoládou. Dělá se světlá i tmavá a doplnit to pěkně tím svěžím ovocem.
Odpovědět
Ta bílá čokoláda je výborný nápad :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
A z té bílé čokolády se už dají dělat i ozdoby, pokud je tam eventuelně někdo chce. A velká výhoda je, také to, že v srpnu ta modelovací čokoláda nepoteče, tak jako třeba marcipánový nebo fondánový potah.
Odpovědět
Profilova fotka
@teresa7 ollies je skvělá cukrárna, ale svatební dorty mají předražené
Odpovědět
@lcn162 bohužel he to tak, i já jsem jem byla z ceny v šoku ale co už no. je to kvalita a vdávám se jednou doufám:D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?