Svatební dort na 25.7.2015 - Praha

Dobrý den všem! Měli jsme již přípravu svatebního dortu zajištěnou, ovšem nebyla by to zábava, kdyby vše šlo podle plánu... :-) Sháníme tedy nyní někoho, kdo by nám přichystal dort na náš svatební den, bude to 25.7.2015 v Parkhotelu Popovičky (velmi malý kousek za Prahou). Co se týče našich požadavků: - Hostů bude cca 65 - Jelikož je svatba v létě, tak bychom rádi, aby byl dort lehčí (například tvaroh, jogurt, ovoce, apod) - Rádi bychom, aby detaily na dortu byly v barvě naší svatby v různých odstínech, od nejmavšího po nejsvětlejší (viz. obrázek, jen ne kombinace barev, ale jen odstíny jedné). - Co se týče tvaru a konkrétních detailů, rádi si necháme poradit. - Rádi bychom provedli ochutnávku předem. Prosím tedy o kohokoliv, kdo by měl zájem nám dort vytvořit, či doporučit o kontaktování a sdělení ceny (za dort, za ochutnávku, dopravu, podmínky, apod.) Díky moc všem! Zdraví, Annie.
Odpovědět
Cukrarsky salon Říčany ;-) mám objednány dort, a zatím jsem moc spokojena.
Odpovědět
Profilova fotka
Podívejte se na Dorty Kladno, jestli to není daleko. Ochutnal jsem spoustu dortů a tyhle můžu jen doporučit. Paní dělá i ochutnávky a jinak vše dle přání či chutí. Ceny až dle požadovaných ingrediencí, ale orientačně by určitě sdělila předem.
Odpovědět
Ahoj,zkus dorty od Rozárky.Paní má i stejné webovky a ceny velice příjemné.Ochutnávky má zcela zdarma,ať si dort vezmete či ne.A hlavně je s ní skvělá domluva,pokud jí řeknete vše co od ní chcete :-D .Doporučuji z vlastní zkušenosti,kromě svatebního jsem již objednávala několik slavnostních a vždy naprostá spokojenost.
Odpovědět
Profilova fotka
Cukrářstvá Anna Magdalena z Prahy. Ochutnávka je skvělá, příjemná paní cukrářka a dorty po stránce kreativity jsou úžasné. My už se na náš svatební dort moc těšíme :-)
Odpovědět
Cukrárna ve Zdibech u Prahy, zachránili mne když jse dopadla se svatebním dortem podobně.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ahojky, pokud bys měla zájem, klidně Ti ho upeču...jsem z Prahy, určitě bychom se nějak domluvily,peču doma pro známé (včetně svatebních), tak kdybys chtěla, písni mi do zprávy a napíšeme si víc...:-) Nemám problém ani udělat ochutnávku.
Odpovědět
Profilova fotka
já doporučuji taky edortíky. Vendy vám udělá vše podle vašich požadavků.....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?