Svatební dort - minidortíky x cupcakes x muffiny?

Profilova fotka
Jsem domluvena s cukrarkou na forme svatebniho doru - jeden vetsi, abychom meli co krajet, a zbytek malych, jednoporcovych. Ale nevim jak je vyresit. Jestli minidortiky, ktere budou vypadat jako dort NEBO cupcakes, coz je v podstate nazdobeny muffin (videla jsem i s kremem pod polevou) NEBO muffiny s nejakou lehkou, jednoduchou prizdobou. Mate nektera s necim zkusenosti? Jak jste s tim byly spokojeny? A tech muffinu a cupcaku mam strach, ze to nebudou umet jist :-) Navic se to podava i s tim obalem co se to v nem pece, ze?
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží co upřednostňuješ. Asi bych vycházela zda budete mít potahovaný dort nebo ne. Cupcake se bude jíst stejně jako minidortík, jen vypadá trochu jinak. Cupcake se může podávat v obalu, ve kterém se peče nebo bez něj.
Odpovědět
Ahoj, mrkni pro inspiraci na muj fotoblog na nasi verzi dortu, chvalili to uplne vsichni a ty porce byly idealne velke.
Odpovědět
Profilova fotka
@10_8_2013 Presne neco takoveho mam na mysli. Jen nevim jak to zaonacit :-) To jste meli minidortik v necem vyssim zabaleny ze? Snoubenec to moc nechce resit, jen aby to nevyslo na balik :-)
Odpovědět
To byl takovy tenky platek bile coklady, cukrar si to vyrabel cele sam...jaky na to mate rozpocet? Myslim,ze bych jeste nasla nekde kolik to stalo..minidortiku bylo 60 + ten nahore
Odpovědět
Profilova fotka
@10_8_2013 Ja si rikala, ze to je z cokolady :-) Rozpocet zni zatim Rozumne... Cokolada vypada zajimave, ale ze snoubence postupne leze, ze radsi marcipan nez cokoladu... Cimz se vracim k me puvodni otazce...
Odpovědět
No my jsme puvodne chteli take marcipan, neco na zpusob toho Tveho posledniho obrazku, ale kdyz nam cukrar udelal kalkulaci, vzali jsme cokoladu a dobre jsme udelali;-) S marcipanem je pry strasna piplacka a kazdy to pry neji.My jsme to totiz chteli potahnout bilym marcipanem a na kazdem jsme chteli mit fialova srdicka a kyticky;-) Kazdopadne doporucuji za sebe spis verzi dortiku, podle me je to takove slavnostnejsi;-) kazdopadne at se rozhodnes jakkoliv, preju at vsem chutna a svatba se vydari podle Vasich predstav;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Muffiny se podle mne na svatbu moc nehodí...když už, tak cupcakes potažené a ozdobené do designu dortu. Výhoda cupcakes je v tom, že jsou oproti minidortíkům většinou levnější a není na nich tolik potahu (mnoho lidí zrovna milovníky marcipánu nebo fondánu není). Výhodu minidortíků pak vidím v tom, že jsou přeci jen více slavnostní než cupcakes a dají se konzumovat vidličkou. Cupcakes se prostě musí vzít do ruky :-)
Odpovědět
@craki měli jsme na stojanů hlavní dort a pod ním mini dorticky (viz.moje album).Dorticky byly balené průhlednou fólií a všichni si s tím poradili. A co se náplně a povahu týče,před případem jsme vzhledem k letu volili ovoce a lehkou náplň -šlehačkou s jogurtem na piškotů.
Odpovědět
Profilova fotka
My meli cupcakes potazene a zdobene shora marcipanem a fondanem a myslim, ze to vypadalo dobre a predevsim to bylo prakticke, zadne krajeni a predem jasny pocet podle hostu, do ruky se to urcite brat nemuselo, i cupcake se da jist kulturne vidlickou :-) oproti minidortikum je vyhodou urcite cena a mnozstvi potahoveho materialu, ktery vetsina lidi stejne odloupe a sni ho jen trochu
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem uvazovala nad variantou minidortiky ale nakked (priznana struktura) a ozdobeny jenom vrch, jako cupcake... Sice snoubenec se na to netvari, ale asi to bude rozumny kompromis.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?