Svatební dort. Máte zkušenost s příchutěmi?

Profilova fotka
Holky,nějak se nemůžeme rozhodnout pro dort...Máte nějaké zkušenosti?myslím teď s příchutěmi..slyšela jsem,že skvělý je čokoládový korpus a banánový krém....nebo přemýšlíme i o medovníku.Prosím Vaše nápady a zkušenosti :) .Děkuji moc.
Odpovědět
@simonka2 No tak si objednejte takovýto malý dort, ochutnejte ho a uvidíte. Tohle je myslím hrozně individuální záležitost, záleží co komu chutná, někdo má (v případě patrového dortu) i každé patro jiné. My dort vybereme čistě podle chutí nás dvou, stejně se nezavděčíme nikdy všem, tak o tom nebudu ani přemýšlet co by tak komu mohlo chutnat. Budeme mít taky čokoládový a toho banánového krému bych se vůbec nebála, je to dobrá kombinace, měli jsme podobný na narozeninách a byl moc dobrý. Taky záleží, jak ti ho kde udělají.
Odpovědět
My měli čokoládový korpus a tvarohový krém, v krému kousky ovoce (ananas, hroznové víno, broskve). Bylo to supr, moc nemusím takové ty těžké máslové krémy, tak jsme chtěli něco svěžejšího. Varianta s banánovým krémem vypadá taky zajímavě;-) Zkus u cukrářky nějakou ochutnávku, a uvidíte co bude nejvíc chutnat.
Odpovědět
@simonka2 My jsme měli tři patra a každé jiné. Korpusy byly čokoládový, ořechový a klasický piškot, krémy kávový, oříškový a vanilkový. Prostě taková klasika, ale chutnal ;-) Ten čokoládový s banánovou příchutí vůbec nevypadá špatně, no a medovník vlastně taky ne. Kdybych se nemohla rozhodnout, udělala bych čokoládový jako hlavní a pak třeba menší medovník, ale samozřejmě záleží, kolik těch dortů na svatbě vlastně chcete...
Odpovědět
Profilova fotka
Máte pravdu holky :) ...děkuji..a jak jsi říkala Ick 79-nikdy se všem nezavděčíme :))) .Díky :) .
Odpovědět
hele tohle je taky zajímavé: http://www.svatebnik.com/337/svatebni... :-D
Odpovědět
@ewanka Něco takového budeme mít. Nechce se nám piplat s krájením a vypadá to líp. Cenově to vychází stejně jako patrový. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli 4patrový a každé patro jiné, ale nejlepší ze všeho byl ořechový korpus s pařížskym krémem a banánama. Každé patro bylo promazané rybízovou marmeládou a všechny krémy byly šlehačkovo-tvarohové, takže ten dort nebyl vůbec těžký - byl vynikající a jen se po něm zaprášilo.
Odpovědět
Profilova fotka
co se týká dortů,měli jsme 3, všechny krémy byly šlehačkovo-tvarohové,všechny byly potažené marcipánovou hmotou...náš byl dvoupatrový,vrchní patro bylo vanilkové s jahodovým krémem a jahodami (ten nejvíc chutnal mě),spodní čokoládové a do náplně přidané broskve....maminky měly dorty čokoládovo-ořechové plněné čokoládovým a kávovým krémem (ten chutnal nejvíc ženichovi)....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?