Svatební dort - máte zkušenost s cukrárnou Triton v HK?

Profilova fotka
Milé dámy, prosím nemáte některá zkušenost s cukrárnou Triton v Hradci Králové? Mám svatbu skoro za dva týdny a pomalu nemám dort, nějak se nám to domotalo a teď sháníme na poslední chvíli, ufff noční můra...Navíc tu v regionu bydlím teprve rok, takže moc nevím, kam se obrátit. V Tritonu by měli volno a dort by mi udělali snad i podle mých představ a paní byla moc milá při telefonátu, nicméně stejně budu ráda, pokud se podělíte o zkušenosti a poradíte, zda jde o správnou volbu... Předem moc děkuju!
Odpovědět
Ahoj, já jsem od nich měla dort, podkovu, svatební koláčky a skoro 12 kg studených obložených mís a se vším jsem byla moc spokojená :-) Dort jsem si vybrala vanilkový s kávovou náplní, potažený bílou hmotou a zdobený marcipánovými růžemi a fréziemi podle svatební kytice. Nebylo to vůbec přeslazené, ta bílá hmota měla spíš takovou citrusovou příchuť, jen se po něm zaprášilo. Podkova byla čokoládová a byla naprosto luxusní, mně chutnala víc než dort :-) Měla jsem s nimi jen dva menší problémy - řidič zavezl celou objednávku do restaurace o hodinu dřív než bylo domluveno, takže bylo ještě zavřeno a neměl to kdo převzít, naštěstí dcera majitele byla zrovna poblíž. Druhá věc - bylo domluveno, že koláčky udělají v pěti příchutích, od každé cca stejné množství. Nakonec ale bylo málo tvarohových (které miluju) a dorovnali to makovými a ořechovými (oboje nejím :-) ) A v neposlední řadě jsem byla spokojená i s cenou :-) Určitě je můžu doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud by ti z nějakého důvodu nevyšel Triton, tak pak je ještě moc dobré pekařství ve Vysokém Mýtě - Smékalovo pekařství. Vím, není to přímo v Hradci, ale pokud jezdíš autem, tak do toho Mýta to není až taková dálka. Nabízejí krásné dorty, i s odlehčenými ovocnými krémy a dá se s nimi v pohodě domluvit i přes mail či telefon. Já sama jsem přímo z Hradce a také objednávám u nich, a to z důvodu dobrých zkušeností ze svatby mého bráchy, který tam objednával dort, minizákusky i výslužky a vše klaplo podle představ a chuťově vše výborné.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Triton určitě ne, přečtěte můj příspěvek s fotečkami a vyberte něco spolehlivějšího: http://www.beremese.cz/forum/svatebni...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?