Svatební dort cukrárna u Bena - Teplice. Máte kontakt?

Nemáte, prosím, kontakt na cukrárnu u Bena v Teplicích? Nebo odkaz na net? Moc děkuju.
Odpovědět
otevřeno Po-Pá 9,00-18,00 So 9,00-14,00
Odpovědět
Ahojky. Díky, že jste uvedly toto téma. Hodí se mi. Byli jsme se tam mrknout koncem loňského roku ... dortíky vypadaly krásně, paní tam byla velmi ochotná a mají tam spousty obrázků dortíků a info o porcích atd. Bohužel nemáme vyzkoušeno, jak výrobky chutnají. Pokud někdo můžete podat reference, budu ráda. Jsem z Bíliny, ale klidně pojedu pro dortík do TP. Přece jenom sv.dort je pýcha stolu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Cukrarnu u Bena muzu doporucit, maji svou vyrobnu, takze domluva je o 100% lepsi nez kdyz bys to to brala z nejake cukrarny, ktere dodava pecud... Zkus si tam koupit par zakusku, dorty chutnaj stejne.. dobre ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
cukrárna U Bena : otevírací doba po - pa 9.00-18.00 soboty zatím od 9.00-12.00 máme nové stránky www.ubena.estranky.cz a mail na informace, objednávky nebo dotazy cukrarnaubena@seznam.cz Nejsou tu kompletní katalogy ,ale už tam najdete více jak 750 fotek našich dortů a zákusků. V cukrárně najdete 6 katalogů svatebních dortů, 4 dětské, sportovní, čísla, erotické i speciální dorty na objednávku. Na stránkách najdete veškeré informace o akcích a novinkách. A co nenajdete můžete se zeptat přes mail, snažíme se bleskově odpovídat. A co se dá vidět na internetu ceny jsou víc než přijatelné. Mějte krásně nevěsty
Odpovědět
A určitě se v cukrárně U Bena nekouří, telefon je 775 10 55 93
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?