Svatební dort Česká Lípa, Mladá Boleslav a okolí

Profilova fotka
Dobrý den, sháním svatební dort na 17.6.2017. Svatba je na zámku Lobeč. Nejlépe Česká Lípa a Mladá Boleslav a okolí. Počet hostů je cca 75. Představovala bych si jeden velký dort nebo menší dort s minidortíky.
Odpovědět
Nemám zkušenost, ale co jsem postřehla tak holky doporučují U Pavoučka v Bakově nad Jizerou. Třeba se ozve někdo, kdo odtamtud bral :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám od paní z Mnichova Hradiště. Peče doma, dorty jsou užasné - osobně vyzkoušeno. Nám bude dělat Tří patrového naháče pro 100 lidí, muffiny, malé dortíky a panna cotty za necelých 6000kč. Na fb je jako Valečovské dorty :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, chtěla bych Vám nabídnout naše služby. Vyrábíme svatební dorty, cupcakes, cakepops a ručně zdobené sušenky. S radosti poradíme Vám s návrhem svatebního dortíku, jeho vzhledem a chuti. Připravujeme individuální ochutnávky, na kterých probereme všechno, co vás bude zajímat. Dortíky rozvážíme po Praze a Středočeském kraji. Podívejte se na naš profil nebo na web nebo na facebook: @mybakeryprague a neváhejte nás kontaktovat. S přáním hezkého dne Oksana Bezsalova My Bakery
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?